Law vs Kid ileride, gardiyan Law, ben bir emir kuluyum diyor.Sana tepkim profilimde. ?
Yav dandik derken kastım yonko ligi için yeterli olmaması. Yoksa aynı saldırıyı Dof'a falan vursa sakat bırakırdı muhtemelen. :dOnursuzmuşum ya ben
Oğlum Law'un saldırısı Linlin'den kan aldı. Hani şu hiç yara almayan vücuda sahip Linlin'den. Bunun nesi dandik lan? Hani yeterli mi? Tabi değil, Linlin hala bunları çiğçiğ yer öyle harika bir şey kendisi. Ama dandik de değildi be saldırıları.
Yav bu dediğine kendin ciddi ciddi inanıyor musun? :dYav Oda bile Big Mom düşmesin diye uğraşıyor, yok tek atımlık kullanımmış falan. Millet 10 saat kullanıyordu bir şey olmuyordu. O yüzden diyorum Oda'ya rağmen Big Mom düşecek :/
Haki eklemiştir belki jaku.Uyanış olarak keşke demirlerin fiziksel görünüşünü değiştirseydi ne bileyim sivri uçlu hale getirse vs. Yani kadına zaten fiziksel hasarlar işlemiyor demiri çarpıp çarpıp duruyorsun mal mısın kardeşim anlamadım.
Reddit ve worstgen tayfa her şeyi beğeniyor zaten. Oda bir bölüme sadece bok çizip çıkarsa Goda diye dolanacak tipler. Çok takmaya gerek yok onlarıİngilizcedeki yorumlar memnun olmayan neredeyse yoktu. Çok takmamışlar gibi. Ben de sevdim açıkçası bölümü.
Wano en iyi arctır, her ne kadar fazla uzatıp, saçma sapan Smile meyvesi kullanıcıları göze batsada hikaye akışı bence en iyi olan Arctı.Wanodan itibaren sadece spoilerlara baktım seriyi 2 sene sonrası itibariyle bütün okuyacağım. Artık wanoda kötü değil toplu okuyunca falan argümani bakalım ne kadar doğruymuş
Bence ortadaki dev de iyi, Teach havası sezdim ondan biraz.Bölümden bi tık bağımsız şu adamın ucube karakter çizme fetişi bi bitmedi anasını satıyım ya. Her çizdiği karakter kuran yırtan kızdan hallice koskoca seride eli yüzü düzgün 2-3 adam var. Her yeni gelen adamda bir önceki aratıyor. Altı üstü savaşçı dev çizicen marjinal olucam diye de böyle b*ktan şey çizmene gerek yok. Sağdaki gene bi tık iyide sol ikili tam ucube
Seri başından beri böyle ilerliyor ama nedense bu bölüm aşırı rahatsız etti garip.
Uyanış diye bir şeyin varlığından bihaber Law'un gamma knife'ına içorganlarını parçalatan adam Mama'dan kan alan teknikten canlı çıkabilir miydi sahiden?Yav dandik derken kastım yonko ligi için yeterli olmaması. Yoksa aynı saldırıyı Dof'a falan vursa sakat bırakırdı muhtemelen. :d