One Piece Sakatlar Deneği kuracaklar. Dernek başkanı Shanks, yardımcısı Kuzan, gençlik lideri Eustass Kidd, mali işler sorumlusu Perospero, müessese sorumlusu Jozu, fahri üye Balta El Morgan.Tek kollular tayfasına artık hawkins de katıldı. Bu tek kollulardan korkacan ne edecekleri belli olmuyor diyecektim ama perosperoyu hatırladım hahaha
Tek kol bu seride power up sayılıyor. Yakında imana gelip taraf değiştirirse şaşırmam. Konuşurken sesi titriyormuş zaten.Oda'nın serideki en büyük harcamalarından birisi Hawkins oldu. Tasarımı mükemmeldi. Zeki ve soğukkanlı bir izlenim de verdi. Böyle bir karakteri hem karşıya verdi hem de kolunu aldı. Harcandı adam.
Tek kol bu seride power up sayılıyor. Yakında imana gelip taraf değiştirirse şaşırmam. Konuşurken sesi titriyormuş zaten.
Hiç o kısımlara girmeyeceğim. Yenilginin eşiğinde olan adam daha da bir şey yapamaz. Arc'ı dayak yiyerek kapattı resmen. Ben bile Wano'da daha çok iş yaptım.
10 tane vursa Kidi öldüremez. Bu saaten sonra Kid, Law ve Luffy yediği her dayağa dayanır.Ya mom yerde yatan ölü kid’e diskur çekiyorsun bi tane daha vursan zaten allah’ına kavuşcak neyi bekliyosun ki