Bu arada şaka yapmıyorum cidden Jack, Zou'da tanıtıldığından beridir Fil vs Mamut bekliyorum.Lucci yakındaysa yalakası Spandam'da yakındadır eğer Spandam yakındaysa o da yakındadır o zaman spoiler'da bahsedilmeyen en iyi part bu olabilir mi?
Bu arada şaka yapmıyorum cidden Jack, Zou'da tanıtıldığından beridir Fil vs Mamut bekliyorum.Lucci yakındaysa yalakası Spandam'da yakındadır eğer Spandam yakındaysa o da yakındadır o zaman spoiler'da bahsedilmeyen en iyi part bu olabilir mi?
madam diye okuyorumSanji diye yazılır adam diye okunur.
Kizaru shot down big mom.Spoiler'da söylenmeyen en iyi part:
Sanji genleri uyandırınca adam oldu sanırım, önceden değildi. Başka türlü benim mesajıma verdiğin bu alakasız cevabın anlamı olmuyor.Sanji diye yazılır adam diye okunur.
Reis bu arc çok uzadı der gibi yürüyor.Spoiler'da söylenmeyen en iyi part:
Sövmeye başla reis çünkü çok güçlü.Lucci gibi zamanını geçirmiş boş adam da karşımıza Amiral, Sağ kol ayarında çıkarsa tabutuna çivisini çakar Oda.
Görmemiştim ya bunu, etiket için kusura bakma.Spoiler'da söylenmeyen en iyi part:
Zoro da güç için secde etmişti. Konu kaptanları olunca her şeyi yapar bu ikisi.Sanji ailesinden nefret ediyor, ama onlardan gelen her şeyi de güzelce kullanıyor. Yüzsüzlükte kaçıncı seviye bu, bilemedim.
Ya Kizaru, fuji ve Ryokogou birlikte geliyorlarsa?Spoiler'da söylenmeyen en iyi part: