Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Frankynin ön tarafı da demir çelik bir şey. Zarar görmüyor kolay kolay. Sanjinin şuanki bedeni nasıl biliyor musun? Suitsiz sanjinin tekmeleri ile yamulttuğu yonci kadar :) Altı üstü bu seviyeye ulaştı bedeni. Ne abarttınız :) Ha bu beden belli ki queenin elindeki dandik kılıçtan sert olduğu için o kılıç kırılmış. En azından çelik seviyesine ulaşmış olabilir bedeni. Fakat dediğim gibi sanji en fazla mr1 kadar sert bedene sahip oldu. O da zoro için hiç birşey ifade etmiyor :)

Bence Pasifista belkide ötesi seviyede Sanjinin derisi, Queen bir Pasifistayı kesemezmi? Bence keser ama bu Queen Sanjide kılıç kırıyor hemde karartılmış zırh hakisiyle. Bence Sanjinin derisi Kaidonunki gibi felan oldu, yav şunun üstüne Sanji bide zırh veren meyve felen yeyip suit giyse herif son Boss seviyesi bişey olacak.:bilmem:
 
Evet dandik. Dandik olmasa niye kırılsın? Meito olduğunu kim söyledi? Sol kol diye kaliteli kılıç mı kullanacak? Lawın kılıcı da dandik. Herhangi bir özelliği yok. Sadece lanetli. Seviyeli kılıç değil. Zoronun elindeki sandai kitetsu da dandik. Meito bile değil. Derecesiz. Sadece lanetli.
Meito isimli kılıç oluyor zaten bir sınıfı olmaması onu kötü kılıç yapmaz. Yubashiri kırıldı onun yerine Sandai Kitetsu En İyi 50 Kılıç sınıfına girebilir. Zoro'nun kılıca vereceği nam önemli.
 
Katakuri yarım gün borunca Luffy'i dövdü ama Luffy ısrarla ayağa kalkmaya devam ediyordu. Yarım günde bir adamı nakavt edemedi. Her şeye rağmen karizmasıyla da olsa Katakuri, Wano öncesi kraldı ama Luffy onu yenip Wano'da tek yiyince pek bir havası kalmadı. Queen virüsle bile olsa o kadar sürede Kata'yı yüksek ihtimalle halleder. Zaten Queen'in güç ve dayanıklılık olarak Kata'dan daha aşağı olduğunu da hiç sanmıyorum. Adam zevkine dayak yiyor diye zayıf sananlar var ama Big Mom bunu dövdükten birkaç dakika sonra hiçbir şeyi yokmuş gibi kalktı bu adam. Yani devasa bir dayanıklılığı ve iyileşme gücü olduğu kesin. Chopper ile eğlencesine kavga ediyor, savaş sırasında saçma sapan hareketler yapıyor, dost düşman ayırmadan öldürüyor falan..Karizma yok ama hayvan gibi güçlü ve kendinden emin. Felaketlerden olan sadece kendisi de değil. King de yıkımcı olmasına rağmen ödülü Queen ile aynı hemen hemen. Ödül olarak sadece Queen katliam yapmış da o yüzden ödülü yüksekmiş gibi konuşuyordu bir arkadaş ama King'in de yıkımcı olmasının yanında psikopat olduğu geçen bölümden bile belli...King boyu ile Queen boyu arasında bile 1 cm var ve sürekli didişiyorlar. Bunlar arasında bariz bir güç farkı olduğunu ancak Zoro fanboyları düşünür. (Sanji ve Zoro ile Shanks ve Mihawk gibi rakip olarak gösterilen karakterlerde 1 cm fark olması tamamen tesadüf de olabilir ama ben öyle olduğunu düşünmüyrum.)
King ve queen yakın olabilir ona itirazım yok. Ama kata ikisinden de üstte.
Jack'in Peros'tan bile çok daha güçlü olmadığının şokunu atlatamadı MW.Smoothie alır Queen'i diğerlerine gerek yok.
Bm kaido dan güçsüz olunca, oda dengelemek için tayfasını daha güçlü yapmış işte.
 
Kaido'nun sol kolu dandik kılıç taşıyordur yani, bizde bunu yedik. Sanji o haliyle benzetti Yonji'yi. King'in hasar veremediği Sanji ile, Sanji'nin yamulttuğu Yonji'nin dayanıklılığını aynı kefeye koymak King'e hakarettir.

Gerçi neyi tartışıyoruz ki ikisi de Luffy'nin kanatları neticesinde. Bir kanadın diğer kanattan çok üstünlüğü olamaz şu anda Sanji 80 ise Zoro 79 -78'dir.
Yav bu Zoronun yaptığı çok yanlış onun yüzünden irtifa kaybediyoruz, yav evladım Zoro bak şu sağ kanat Sanjiyede az ibret al. :good:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık