Görünmezliği buldu tam rahata erecekken oldu mu şimdi buSanji'nin vücudu hissizleşiyorsa... penisi de hissizleşiyor mu acaba? O sıkılmaya bi' şey hissetmeyen adam malum yeri sıkılınca bir şey hissedeceğini sanmıyorum... Çok trajik bir durum.
Görünmezliği buldu tam rahata erecekken oldu mu şimdi buSanji'nin vücudu hissizleşiyorsa... penisi de hissizleşiyor mu acaba? O sıkılmaya bi' şey hissetmeyen adam malum yeri sıkılınca bir şey hissedeceğini sanmıyorum... Çok trajik bir durum.
Kerpetenle falan artık...Görünmezliği buldu tam rahata erecekken oldu mu şimdi bu
Senin dedigin wb'de bile ise yaramadi. akainu bildigin yakip yok ediyor, patlatiyor,sanjinin yenilenmesini abartmayın akanın şöyle bir kalbine vurması yeter. Reiatsu toplayıp yenilemiyor kendini farkındaysanız. Sakin olun bence.
Şimdi buna çok güzel cevap veririmde işte ban yerim diye korkuyorum.Sanji'nin vücudu hissizleşiyorsa... penisi de hissizleşiyor mu acaba? O sıkılmaya bi' şey hissetmeyen adam malum yeri sıkılınca bir şey hissedeceğini sanmıyorum... Çok trajik bir durum.
Niye hissetmesin ki ? Tamamı demir ( yada artık her neyse ) değil iskeleti değişti adamın. Sinirleri aynı kaldıysa o yönde hiç bir şey olmaz. Aksine avantaj olur.Sanji'nin vücudu hissizleşiyorsa... penisi de hissizleşiyor mu acaba? O sıkılmaya bi' şey hissetmeyen adam malum yeri sıkılınca bir şey hissedeceğini sanmıyorum... Çok trajik bir durum.
Natural geciktirici işte .dSanji'nin vücudu hissizleşiyorsa... penisi de hissizleşiyor mu acaba? O sıkılmaya bi' şey hissetmeyen adam malum yeri sıkılınca bir şey hissedeceğini sanmıyorum... Çok trajik bir durum.
Pek gecikeceğini sanmıyorumNatural geciktirici işte .d
Ver reis neden korkuyorsunŞimdi buna çok güzel cevap veririmde işte ban yerim diye korkuyorum.
Yahu cildini de sıkıyor ki yılan, sadece kemiğini değilNiye hissetmesin ki ? Tamamı demir ( yada artık her neyse ) değil iskeleti değişti adamın. Sinirleri aynı kaldıysa o yönde hiç bir şey olmaz. Aksine avantaj olur.
Asıl sorun yanında taş gibi hatun uyurken birşey hissetmeyenlerde bence