Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1027: İnanılmaz Bir Felaket

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 152 65.5%
  • Orta

    Kullanılan: 60 25.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 8.6%

  • Kullanılan toplam oy
    232
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben sevdim bölümü

Yalnız bu bölümde luffy tayfa üyeleriyle aralarındaki farkı ne kadar çok açtığını göstermiş oldu Oda sensei.

Umarım güzel dövüşler çizebilir.!
 
Kaido Luffy'e yenildikten sonra Luffy dinlenmeden on kişiyle daha dövüşürken Kaido'yu ayıltıp yedirip içirip tekrar Luffy'nin karşısına çıkaracağız ve bire bir dövüş devam edecek. Bence böyle bir döngüye sokmalı Oda birinden biri ölene kadar.
Bu klasmanda ki adamlardan aynı güçte olanlar 7-10 gün arası dinlenmeden dövüşüyor sence kaidoyu birkaç tane nova veyahut kızıl kınların bu kadar yorabilmesi mümkün mü?
 
King yalnızca inanılmaz hızlı biri değil. Halihazırda çok yüksek olan fiziksel gücüyle de ön plana çıkıyor. Kanatlarını öyle bir kuvvetle savuruyor ki, keskin yerleriyle kısa sürede bir sürü keşiş atabiliyor ve kalın kısmıyla da toslayıp metrelerce uçurabiliyor. Tek yönlü kullanmıyor yani, çeşitli. Önünde hiçbir şey duramıyor, canlısı cansızı fark etmiyor. Tabii hızıyla yaptığı atılmalar da ona büyük bir atak etkisi artışı sağlıyor, orası ayrı. Kendisinden daha fazlasını da göreceğiz ama bu bölümde sergilediği performans bir sağ kola gerçekten yakışıyor.

Queen'in ise neden tam dönüşümüne geçtiğini anlamlandıramadım, değişik herif cidden. 20 dakika boyunca Chopper'dan dayak ye(me)mişti sırf eğlenmek için. Atak gücü şu anlık fazla iyi değil, çok teknoloji bazlı oluyor lazer falan. Dinozor vücudu çok hantal olduğu için saf kuvvetle saldırdığını görmüyoruz. İstisnai olarak BM sahnesinde alan çok müsaitti, orada baya güçlü saldırmıştı bedeniyle.

Yani, şu ana kadar Sanji'nin pek zorlandığı da gösterilmedi ancak Queen'e de bir sürü tekme atmasına rağmen düzgün hasar veremedi. Queen dayanıklılığı ile ön plana çıkıyor herhalde ama normal halinde Rengoku Onigiri yedikten sonra sadece yere düşüp gökyüzünü seyreden de King'ti. :bilmem:

Renklileri de koyayım yazmışken:



 
Son düzenleme:
Beyler Bragonun(yabancı youtuber) videosunu izliyodum adamlar ne keşfetti inanmazsınız. Zoro meğerse hep siyahlarla savaşmış ve bilin bakalım kim Usoppu tayfadan atmak istiyor gene Zoro. Zoro meğerse üstün beyaz ırkçı bir siyah avcısıymış.o_O
Odaya sormuşalar Zoronun mesleği ne olurdu diye adam polis demiş, polis kuvvetleri ilk kaçan köleleri toplayıp cezalandırmak için kurulmuştur. Meğerse herşey yıllardır gözümüzün önündeymiş Zoro bir siyah köle avcısıymış. o_O
Burada bittimi hayır Zoronun en büyük rakibi kim SİYAH bacak Sanji, Zoro kimin gölgesini alırken azarlıyor Siyah Brook. Mangaya bakın daha tonla böyle şeyler var bende şok oldum.:bilmem:
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık