Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1026: Tennozan (Dönüm Noktası)

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    286
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 gün düşündüm ve panellerin birinde zoro olduğunu unutmuşum, direk iyi bastım. Luffy'de bulutları ikiye ayırmış, meh. Tatmin etmedi
 
O zaman ya rayleigh eğitmeyecekti luffy'yi, ya da neden öğretmediğini mantıklı bir şekilde açıklayacaktı. Rayleigh, yeni dünyada hayatta kalmaya yetecek kadar eğitebilirim bu sürede dedi. Söylediği şey 2 yılda bu kadar olura işaret ediyordu ama eğitimi 6 ay erken bitirdi. Çıktığı seviye yeni dünyada hayatta kalmaya yetecek bir seviye miydi? Bence hayır. Yeni dünyaya adım attığın an bir yonkounun bölgesindesin. Yonkou ile karşılaşmasan bile her an komutan ile karşılaşabilirsin. O eğitimden komutanlarla baş edebilecek seviyede çıkman gerekir, luffy o seviyede değildi. En azından onun temelini atabilirdi rayleigh. Bak böyle de bir teknik var temelleri böyle ama gerisini kendin halletmelisin dese zaten o 6 ayda luffy ustalaşırdı.
Genel olarak denilen şu: Hakinin temelini öğrenmek zor ama temel hakiyi tam anlamıyla öğrendikten sonra geliştirmek o kadar da zor değil. Potansiyelin, imkanın varsa yapıyorsun.
Bu yüzden normalde temel hakiyi öğrenmek 2 yıldan daha fazla sürüyordu ama Luffy aşırı yüksek potansiyelli bir mesih adayı olduğundan o yapılmayanı yaptı ve 2 yılda öğrendi. Rayleigh Luffy'ye, sen zaten potansiyellisin vs. diyor.

Katakuri dövüşüne temel hakiyle çıktı Luffy ve Luffy mi kazandı Katakuri mi kaybetti hala tartışılır ama sağ kol karşısında hayatta kaldı. Hayatta kalacak kadar haki öğretmiş Rayleigh ve gerisini Luffy'ye bırakmış. Bence asıl sıkıntı meyve uyanışından bahsetmemiş olması. Katakuri meyvesini uyandırdığında Luffy flashback yaşıyor ve Doffy'de aynısını yaptı diyor. Doffy öyle ahım şahım güçlü bir karakter değil ama meyvesini uyandırmış. Tamam Rayleigh'in meyvesi yok ve hadi diyelim ki nasıl meyve uyandırılır onu da bilmiyor ama bir söyle değil mi böyle bir şey var, haberin olsun.

Ayrıca haki konusuna girdiğimizde eninde sonunda kendimizi Marineford Savaşında buluruz. Ben çok takılmıyorum bu işe. Beni, rakamlar uydurma ama Wano'da Kaido'dan tek yediğinde 70'lik bir karakter olan Luffy'nin şimdi 85-90'lık bir karakter olması rahatsız ediyor. Wano'ya gelmeden küçük bir arc çiziktirebilirdi Oda. Misal, Wano'ya giderken suları biter ve küçük bir adaya çıkarlar. O adada Wano'dan bir şekilde kaçmış olan Hyogoro isimli samurayla karşılaşırlar. Utanç içinde yaşıyordur. Hyogoro Luffy'nin hikayesini dinledikten sonra da ona Ryou'yu öğretir ve savaşma azmini kazanıp Wano'ya gelir bizimkilerle. Böylece Luffy tek yememiş olur Kaido'dan. Wano'ya geldiklerinde de Kin'emon der ki Udon'da 5 bin adamımız var. Büyük baskın öncesi küçük bir baskın yapalım ve adam toplayalım.
 
Bu arada Oda çok çakal. Eğer ki Teach, Luffy'e saldırısında şeytan meyvesini iptal etmeden deprem vurursa Luffy lastik olduğu için etkilenmeyecek.

Ama tam tersi durumda Luffy nin kalkamamasi lazım. Sıradan insan vücuduna deprem yemesi mefta yapar.
 
Bu Oda, Orochi'yi hangi amaçla yaşatıyor ki?Yani seride artık nasıl bir misyonu olacaksa Oda ısrarla öldürmüyor Orochi'yi.
İntikam için yaşatıyor. Herkes intikamını alıyor sırada Wano'nun intikamı var. Oden'in, Hyogoro'nun eşinin Yasuie'nin ve diğer bütün Wano'luların intikamı. Ame no Habakiri'yle deşecektir Orochi'yi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık