Onu kastetmedim.Akainudan değil Akainu hariç yazmayınca onlara doğru çevrilecek binlerce bakıştan korkuyorlar.Başka korkulara benzemez Akainu korkusu.
Onu kastetmedim.Akainudan değil Akainu hariç yazmayınca onlara doğru çevrilecek binlerce bakıştan korkuyorlar.Başka korkulara benzemez Akainu korkusu.
Yok yahu millet öyle tepki veriyor.2005'de falan mı kaldın kanka.
Beklediğim gibi tam bir kılıç ustası hahahahahahaBulutu Namı de yarıyor arkadaşlar. Böyle basit şeylerle Zoro'yu taklaya getiremezsiniz. Bırakın bu işleri. Daha çok çalışmanız lazım.
Zoro neden fujitora ile vs atıyor luffy vs akainu oluyosa zoro vs kizaru olurDonanmayla savaş o aşamada cereyan edecek. Luffy vs Akainu, Zoro vs Fujitora falan
Hayır trollemiyorum. Merak eden olursa genel tartışmada veya başka bir yerde açıklayabilirim.
Yok o binlerce bakış falan hikaye. Akainu travması derler buna. Ekrandan her an adalet nidalarıyla magma fışkıracak diye korkuyorlar.Onu kastetmedim.Akainudan değil Akainu hariç yazmayınca onlara doğru çevrilecek binlerce bakıştan korkuyorlar.
Bence problem Oda'nın her arc aynı döngüyğ kullandığını insanların bilmediğini zannetmesi ya da öyle olmasa bike görmezden gelmesi.Çatıya çıkana kadar çok boş bölüm harcandı orası doğru. Tek yeyip geçecek bir sürü smile kullancısı falan tanıtıldı, oralardan kıssa hiçbir şey kaybetmezdi seri. O bölümlerin yarattığı bıkkınlık güzel bölümlere de etki ediyor diye düşünüyorum. Şöyle bölümlere bile çoşamaz oldu insanlar. Yıllar sonra tayfa dövüşü gördük ona rağmen burun kıvıranlar oldu. Oda'nın arc planlaması konusunda kendini geliştirmesi şart oldu artık.
Yani diyorsun ki Nami Kaido ile haki çarpıştırsa göğü delerdi. Vay be bizim tayfadaki Nami bile Zoro'yu geçmiş desene.Bulutu Namı de yarıyor arkadaşlar. Böyle basit şeylerle Zoro'yu taklaya getiremezsiniz. Bırakın bu işleri. Daha çok çalışmanız lazım.