Apo yapar, yukarı çıksa tekler geçer ReisApoo aşağıda 15 kişiyi tutuyor
İlgilenememiş herhalde zaman lazım ona.Uzuvlara şey teorisi vardı makineli silah takmış Neko diye Caribou’nun dövdüğü adam gibi.Sulonglar çok güçlü olduğundan o kadarcık kıssın.Ki zaten seride kolumu kaybettim zayıfladım diyen de hiç olmadı.Örnek olarak Kid verilebilir Shanks zaten biliniyor.İnu- Neko'nun da bir uzuvları yok onu ne yapacağız.Herifin olayı dayanıklılık dayanıklılık diye tutturan sizdiniz.Antik zoanların da hızlı iyileştiği biliniyordu zaten.Kaido diyor buna git yaralarınla ilgilen sonra geri gel diye.
Aslında Queen'de uyanış, King'de kral haki çıksa gayet enfes olur.Queen veya kingde uyanış çıkmazsa Kaidounun tayfa leş atıyor demektir
Ben ne zaman kaidoya vurmasına ağlamışım ?Enel'e normal diyen, Kaido'ya vuruyor diye ağlamasın o zaman
Yok be prime Wb falandır ya haksızlık etmeLuffy artık en kötü marineford wb seviyesindedir.
Sonucunda bilinci gitmiş şekilde denize düşerken gördük işte. Pek bu seviyedeymiş gibi bir hava vermedi öyle bile olsa.Bu söylediğinin konuyla alakası yok. Görmediğin savaştan seviye biçemezsin karaktere.
Yok be prime Wb falandır ya haksızlık etme
Hatta Wb+Oden seviyesi bile olabilir ya