Ponçikler ölsün istiyorsun yani ponçik düşmanıÇünkü bizim tarafta Zoro dışında herkes ponçik. Birisini öldürecek mizaca sahip değiller.

Ponçikler ölsün istiyorsun yani ponçik düşmanıÇünkü bizim tarafta Zoro dışında herkes ponçik. Birisini öldürecek mizaca sahip değiller.
Jinbe de adam öldürebilir benceÇünkü bizim tarafta Zoro dışında herkes ponçik. Birisini öldürecek mizaca sahip değiller.
Ponçik korsan mi olur? Robin şeytan formunu açtı mesela dedim işte bu...Ponçikler ölsün istiyorsun yani ponçik düşmanı![]()
Bak unuttum onu olabilir dediğin gibi.Jinbe de adam öldürebilir bence
kral ya robinde uzatmadı jimbeide uzatmadı diğer herkesin savaşı sakız gibi sünecekJinbei hiç acımadı hiç ciddiyeti bozmadi uzatmadi.Adam gibi adam Balikadam jinbei
5 bölüm sadece Zoro&Sanji vs King&Queen göreceksin.Şu kulak memesi adam yenilsin, çer çöp ortalıktan kalksın, Sanji'nin falan dövüşü bitsin de şöyle 5 bölüm sadece Zoro dövüşü görelim istiyorum ama... Ama işte :/
Savaşa katılacaklarını sanmam çünkü yanlış hatırlamıyorsam Marco onları atarken "Bir daha geldiğinizde Wano çok daha farklı olacak" gibi bir şey demişti ama belki Kaido'nun Poneglyp'ini çalabilirler.şu big mom ın filosuda bir yerden çıksın artık savaş bitecek adamlar nerede geziyor acaba