Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1026 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir kere de beklenen șey gerçekleșmesin çok sıktı bu hikaye örgüsü. Onigashima wanoya düșecekse düșsün abi gerekirse wano halkı yok olsun ama bir kerede birileri çıkıp bu olayı engellemesin. Her șey göründüğü gibi gerçekleșsin. Biliyorum bu oda efendi șimdi onigashimayı wanoya düșürmek istemezse yine bölümu bu muhabbetle boș geçirecek. Luffy kaidodan dayak yiyor, lastiğin enerjisi bitmiș bir șekilde kayalıklardan düșerken görüyoruz. Jack ile kedi köpek ikilisinin savașını beklerken jackin yere serilmiș sefil hortumunu görüyoruz. Marco vs king x queen derken birden marco "benden bu kadar" dediğini görüyoruz. Ulan ortalık yangın yeri her yerde sözde savaș var anasını satıyım ama adam akıllı bir savaș göremedik.
 
Tahmin...
-Çatı katında savaş başlar kaido ejder formunda momonosukeyi tam ısıracak iken yamato kaidonun başına vurur ve onu geri püskürtmeyi başarır.
- Momonosuke kaidonun açık verdiğini sanıp hemen saldırıya geçer fakat o sırada kaido tekrardan momonosukeyi hedef alıp saldırır fakat bu seferde luffy durdurur.
- alt katlardan küçük küçük kesitler görürüz.
- Neko,inu,raizo vb.
- Marco kendini toparlanmış ve o-kiku ile kin-emonun bulunduğu yere doğru gidiyordur.
- king ve Queeni ayakta ve Zoro ile sanjiyide yerde görürüz.
- Zoro ve sanji yerde birbirine sataşıyor ve karşılıklı olarak güçsüz olduklarını söyleyip duruyorlar.
-Son sayfada Zoro ve sanji ayağa kalkar.
- sanji suitin tek başına çok güçlü olmadığını söyleyip bunun üzerine zoroyu güç konusunda geçmek için 2 yıllık eğitim sırasında öğrendiği bir teknik olduğunu söyler.
- Zoro ise emmaya çatı Savaşı'ndan sonra oldukça alıştığını ve daha yeni yeni başladığını söyler.
 
O adayı durduracak 2 kişi geliyor aklıma: Fujitora ve Momo. Umarım ilki olur.
İkincisi olacak. Bu sayede başkentte Momo'nun adanın başkentte düşmesini engellediğini yani başka bir ejderhayı gören halk, Momo'ya kurtarıcı gözüyle bakacaklar. Momo:"Ben Oden'in oğluyum" diyecek. Halk hayran kalacak. Luffy'nin yardımlarını da gören halk, Luffy'nin "Ben korsanlar kralı olacağım" sözüne halk hayran kalacaklar. Adadan düşen Yamato:"Ben Oden'im" diyecek. Halkın bu sözden sonra tüm inançları yıkılacak ve Kaido'ya yardım edecekler.
Yamato nedense hep gül ? gibi düşlerimi maf ediyor.
Tutma olasılığı nedir sizce?
 
Şu Caribou da devreye girse de ne kadar çöp varsa içine çekse performans sahnesinde... Sadece aslar kalsa... Bataklığının sınırı yok bildiğim kadarıyla... 5 bin kişiyi yok etsin kara delik gibi adam. Ama ODA bunu yapmaz ki...
 
Hasır Şapka ittifakında birilerinin ölmesini istiyorum. Yeter ulan çiçek taksi mi izliyoruz savaş mı belli değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık