Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1025 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O
Ashura'da Pica'da cikan dalgalanmaları da görmedik, neden görmedik, daha güçlü adamda çıkması gerekmiyor muydu? Senin kurduğun mantık bu su an.
O dalgalanmalar da çok açık bir şey değil. Bazı şeylere fazladan anlam yüklüyor olabilirsin. Ayrica burada ben iki aynı atağı da kıyasladım. King'e vurduğunda yok. Ashura'da olmasını söylüyorum çünkü Zoro her şeyimi koydum diyor uokda her Ashura da olmasını bekleyen yok. O efektler sadece Onigiri atağı ile ilgiliyse o zaman ona haki demezsin. Bir sistematik oluşturan lazım bana mantığını açıklamak için.
 
Yamato çok güçlü kadın en kötü sağ kol ligi
En kötü sağ kol sözü eksik kalır.
İnuarashi ve Nekomamushi Jack ve Perospero'yla kapışıyor. İnuarashi'nin normal formu bile Jack ile kapışabiliyordu, Sulong formlarına rağmen Akazaya dokuzlusu yetmedi. Yani Akazaya Dokuzlusunda Jack'tan güçlü 4 tane adam vardı. Akazaya Dokuzlusu bile bu kadar uzun süre dayanamadı.

Yamato, Amiral seviyedir bence. Kaido, Akazaya Dokuzlusunu haşat etti. Yetmedi, içinde başta Luffy'nin olduğu En Kötü Jenerasyonun en güçlü beş üyesiyle yine indiremediler. Luffy'nin sağ kol indirdiğini bir arc önce gördük, burada kendine kattığı Kenbonshoku, Haoshoku ve Ryou Haki'yle sağ kolun bayağı üstüne çıktığını kanıtladı. Kaido bunca hengameden çıkmayı başardı. Dövüşleri içinde en çok Yamato'ya karşı zorlandı. Buradan Yamato'nun, Luffy'den güçlü olduğunu söylemeye çalıştığım anlaşılmasın. Yamato fiziksel olarak daha dayanıklı sadece. Saldırı gücünde Luffy'den geridedir. Luffy Gear 5 ile bu farklı daha da açacaktır. Üzerine bir de meyve uyanışı yaparsa Kaido'yu tek başına alması beni rahatsız etmez. Zaten bu haliyle bile zorluyor. Gear 5 ya da uyanış açması zaten zaferini garantiler.
 
Sadece 1 sayfadan Luffy ile uğraşıldığını anladım :(... Sadece final vuruşunu bekleyin de görün :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık