Bu Snake man atağı değil mi?Gear 4 JET Culverine
Bu Snake man atağı değil mi?Gear 4 JET Culverine
Aynen o, de ne ara açtı kapattı bu luffy?Bu Snake man atağı değil mi?
Çok şükür bu sefer de Luffy yanıltmadı Hık demiş dedesinin burnundan düşmüş. 2v1'lerin adamı M.D. Luffy!* Luffy's Gear 4 JET Culverine and Yamato skills at the same time to Kaido
1v1 olayı hikaye olmuş Yamato da ne dayandı be, Kız sağlam çıktı
Onu anlayamadım açıkçası ben de. Modları rahat kullanmaya başlamış olabilir mi G2 gibi?Aynen o, de ne ara açtı kapattı bu luffy?
Güncellendi spoiler, snakeman yazıyor.Snakeman geldi be sonunda! Jet Culverin'i boundmanle atmamıştır herhalde
tamamda bunlar açık alanda dövüşüyor snakeman çok dezavantajlı değil miSnakeman geldi be sonunda! Jet Culverin'i boundmanle atmamıştır herhalde
Hatta G5 ve uyanış yerine Goku gibi modlarını daha hızlı ve etkili kullanabilse de güzel olur.Onu anlayamadım açıkçası ben de. Modları rahat kullanmaya başlamış olabilir mi G2 gibi?
O saldırı baya farklıydı gerçekten, Red Hawk'ın G3 versiyonu işte. G4 versiyonlu Red saldırısı da çakar bu. Bunun haricinde, Kaido'nun sadece tepkilere dikkat ediliyor, bence bu yanlış. Hemen akabinde sırıtıyor nitekim.Kaido bu atağa verdiği kadar tepkiyi Kral Hakili vuruşlarda bile vermedi. Oradan bir şeyler olacak büyük ihtimal. Kral hakiyle içten vurmaya mı başlar yoksa o b.hakiyi kral haki ile tam olarak birleştirir üstüne de g4 mü ekler ne olacak bilmiyorum ama deli gibi hasar vermeye başlayacak.
Tepkilere bak. Zoro bu haki o adamdan öğrendiği mi diyor. Büyük ihtimal değil. Zoro anlamlandıramamış çünkü. Kaido da anlamlandıramamış.