Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1025 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nereye devam ediyordu? Orası anime filleriydi. Oden yapıştırdıktan sonra yerden kalkamadı, Oden buna ülkeyi terk et diye laf atarken kıllık değiştiren kadın Momo taklidi yaparak dikkatini dağıttı ve Kaido arkasından vurdu.
Momo numarası olmasa büyük ihtimalle Oden orada Kaidonun işini bitirirdi.
Ne yerden kalkamaması, iki panel sonra Oden gibi bir azmanı bayıltacak şekilde balyozu kafasına geçirdi.
 
Kaido 9 kınla dövüştü, kabul. 9 kının kaidoya psikolojik hasarın dışında pek bir zararı olmadı. Ama kaido 5 novayla dövüşmedi. Kaido ve BigMom 5 novayla dövüştü. Novaların ana hasar hedefi Kaidoydu o da kabul ama arkasında BigMom olan kaido ile, tek başına Kaidoya karşı savaşmak bir mi? Kaidoya saldırıyorsun ama bir yandan dikkatin Big Momda olmak zorunda. Anlık dikkatsizlik, ölüm demek. Big Mom'a neden dofun yanındaki trebol muamelesi yapıyorsunuz? Bu kadın serinin zirvelerinden birisi.
Yani kaido 5 nova harcıyorken BM 2 novaya yenilemez durumu yok ortada. Ha kişisel görüşüm, law ve Kid'e de yardım gidicek ve 2 yonkou da düşecek. Öyle olması gerektiğini düşünüyorum. Kaido yenildi diyelim, BM çekip gidicek mi şu an boşta olan wanoya çöker. Ada kurtarılmış olmaz. Kaido ve BM yenildiği takdirde ya ölmeleri gerek, ya da dünya hükümeti bir şekilde bunları hapsedicek. Yoksa seri boyu luffyyi kovalar bu psikopatlar. Gel buraya öldürücem seni diye. Bir diğer merak ettiğim konu da BM korsanlarının neden adaya çıkmadığı. Marconun arc başında gördüğü silüet bu BM korsanlarını indirdi mi acaba? Aksi takdirde BM Kaidoya ihanet halindedir. Bakın bu senaryoda da BM düşmez. Alıcağını alıp ortamı terkedebilir.
 
Yav sorsak Yamato+Momo'yu Zoro'dan güçsüz görecek isimler şimdi Luffy yanında bu ikisi var diye algı yapmaya başlamışlar.:D Savaşı bir görelim ne yapacaklar felan anlaşılır.

Kaido şu an çatıya çıkarken az çok yüzü gözü Yetenekliler karşısında çizilmiş, tozlanmış Zoro ya da Luffy gibi duruyor. Adam mistik Zoan kullanıcısı. İyileşmesi felan da var galiba. Pek ağır hasar almış gibi durmuyor. Savaşın nasıl geçeceği önemli, şimdiden boş konuşmanın anlamı yok.

King, Marco ile savaştı diye Zoro'nun 1v1 olayı bozulmadığını düşünenler, King'den 5-10 tanesini yenebilir gibi çizilmiş adama algı kasıyorlar.:D
 
Hadi Kaido bir şekilde yenilecek diye düşünsem de Big Mom'a ne olacak kestiremiyorum. Sanki Oda'da kestiremiyor gibi geliyor.
 
Yanlış hatırlamıyorsam Momonosuke eşsiz olan anlamında idi. Şimdi gerçekten eşsiz bir adam oldu; yapay ama rastgele olmayan bir şeytan meyvesi yemiş, 8 yaşında olmasına rağmen 28 yaşında bir bedene sahip olan birisi. Yani ismi serideki en kral foreshadowlardan biri oldu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık