Kaido'nun en korkunç haliydi. Asıl Zoro'ya karşı yumuşak davranmış, yosun topu olan bir kafayı ciddiye almamış olabilir.Kaido sert vurmuyo diyenler kimdi çok merak ediyorum onları?
Kaido'nun en korkunç haliydi. Asıl Zoro'ya karşı yumuşak davranmış, yosun topu olan bir kafayı ciddiye almamış olabilir.Kaido sert vurmuyo diyenler kimdi çok merak ediyorum onları?
ben sizin bu nefreti cozemiyorum hâlâYamato kingdende,katadanda,marcodanda ne yazık ki zorodanda sağlam bence. Keşke bu kadar güçlü olmasaydı bomboş karakter
? Gercekleri acımadan yazmıs.Hala Zoro ile Luffy i Yamato yu kıyaslayanlar var.Zoro nun klasmanı Kid Law Sanji.Bunların dördü ortalama aynı seviyedeler.Kaido Luffy Yamato ayrı bir lig.
Ya odene benzeyecegim falan çok zorlama. Keşke farklı birşey olsaydı ana mottosu ne bileyim denizci olacağım falan mesela ???ben sizin bu nefreti cozemiyorum hâlâ
? Gercekleri acımadan yazmıs.
Adam zaten 9+5+3 çok üst düzey kişiyle kapışıyor halen ayakta. Zaten Yonkou'nun ağırlığını göstermedi mi? Shirohige'den daha çok Yonkou havası verdiğini düşünüyorum. Üstelik Shirohige'nin Gura Gura meyvesi gibi alan yıkıcı bir meyve olmamasına rağmen Kaido'nun ejderha meyvesi daha etkili bir meyve izlenimi verdi.Bari Kaido son kez Yamato'nun kafasını 1-2 gün kalkamamalı bir şekilde göçürtseymiş de yonkouların ağırlığını unutmasaydık.
Luffy>=Yamato>>Zoro şeklindedir. Yamato'yla Zoro arasında daha bayağı bir fark var. 5 kişi saldırdıklarında bile Yamato'nun tek başına verdiği mücadeleyi veremediler.Yavaş etsin. Yamato Thunder Bagua ile vurdumu pipetle beslenecek kıvama sokar Zoro'yu.
Luffy ve Yamato bana göre net ayrı seviyedeler Zoro'ya göre de forumun fikrini de merak ediyorum. Yamato'yu kime yakın görüyorlar.
Zoro ile yamato arasındaki fark halı saha maçında oynayanlar vs süper lig gibi kıyaslama oluyor.Luffy>=Yamato>>Zoro şeklindedir. Yamato'yla Zoro arasında daha bayağı bir fark var. 5 kişi saldırdıklarında bile Yamato'nun tek başına verdiği mücadeleyi veremediler.
Evet ırk olarak bahsediyor.Bu oni derken ırk olarak mı kastediyor acaba Kaido