Biraz düşününce Wanonun ejderhalardan nefret etmesi sadece Kaido ya bağlı değil gibi.Ryumada wanoya saldıran ejderha ile savaşmış kesmiş ve ünlenmiş falan.Muhtemelen kadio gibi O ejderhada meyve kullanicisi bir oni idi.Atasinin yapamadığını yapmayami geldi Kaido boşuna gelmedim diyip duruyor.
Yamato Luffynin kral haki ekleme olayını görmeden kendi başına keşfedip yapabilmesi çok büyük başarı.Yamato Zoro gibi kral haki yaptığınin farkinda olmayan biri değil.Ama Zoro artık nihai dövüşünde keşfetmesini bekliyorum.
Zoronun haki olayı ve Sanjinin gen uyanışi ile birlikte King ve Queen i hasat edişini görmeyi sabırsızlanıyorum.
Yamatonun meyvesi bir yana kral haki ve yeteneklerinin çok iyi olmasi beklemediğimiz şeylerdi.Wano arci bittiğinde sanki Zoro ve sanjide bu seviyeye geleceklerini düşünüyorum.Yamatonun tayfaya gelişiyle luffye çok yardımcı olacak.Kid ve law gerçekten kıskanacak?
Adamlar jinbei ye okadar şaşırıp kaldılar.Yamatoya ne diyecekler bakalım.
Momo daha 8 yaşında bu kadar şiddetli bir savaşın içinde vesayre çok eleştirdik falan ama Oda ne yapti etti Kaidonun karşısina çıkarmayi başardı.Cok bişey beklememek lazım ama oda mutlaka iyi bir görev verecektir ona.Birde hibrit actimi tamam ??