Bölüm çok sıkıcı sıkıntıdan patlıcaksınız boşa beklemeyin diyor bence

Bölüm çok sıkıcı sıkıntıdan patlıcaksınız boşa beklemeyin diyor bence
Birçok fantastik süper güç temalı yapımda kid in meyvesi benzeri güçler en güçlüler arasında zaten. Mantıkende metali kontrol eden herşeyi kontrol eden canlı cansız herşeyin içinde metal var mantığından. Kidin uyanışı bu tarzd birşey olucak sanırım. Bir karakteri bu kadar ön plana çıkarıp vasıfsız yapmaz Oda diye düşünüyorumZaten öyle Oda sırayla işliyor.Yamato'yu görmedin mi kızda her şey var ?
Kid'de kim bilir neler vardır.
Gelmezse neden patlıyorsun ki ?Flash bekliyorum. Flash gelmezse ağır patlarım gibime geliyor.
Bu wgde ki adamı ince ayrıntılı birisi olarak düşünmüyorum ama yinede bir tahmin yapacam.
Kid'e dezavantaj verilmesine herkes sövdü. Ama bence Kid'e düşünülen yerinin verilmesi için oldukça iyi bir gelişmeydi.Birçok fantastik süper güç temalı yapımda kid in meyvesi benzeri güçler en güçlüler arasında zaten. Mantıkende metali kontrol eden herşeyi kontrol eden canlı cansız herşeyin içinde metal var mantığından. Kidin uyanışı bu tarzd birşey olucak sanırım. Bir karakteri bu kadar ön plana çıkarıp vasıfsız yapmaz Oda diye düşünüyorum
Hasır Şapkalar vs Kaido mu geliyor ?Raizo defeats Fukurokuju
Killer finds a way to beat Hawkins
Straw Hats gathers