Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1025: İkiz Ejderhalar

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi

Bölüm nasıldı ?

  • İyi

    Kullanılan: 171 65.3%
  • Orta

    Kullanılan: 61 23.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 30 11.5%

  • Kullanılan toplam oy
    262
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aman yanlışlıkla oldurmeyeyim diye kendini tutmasi senin iddiaan oda sırf Shogun yapcam diye. Bende diyorum ki yok öyle birşey. Shogunluk değil yanlışlıkla oldurmeyeyim. Öldürmeme niyeti varsa bile dövüş stili bile kendini tutmasina gerek duyacak cinsten değil. Kinemon ölmemiş Yamatoyu mu öldürecek balyozla.
Sen bu yorumu dışarıdan bakarak ve plot armor'u görerek yapıyorsun, Kaido bunları bilmiyor.
Mesele sence Kaido şöyle düşünüyor mudur:
Hmm, ben Oden ve Luffy'i daha güçsüz saldırılarla teklemiştim, şimdi ise Kinemon tek yemedi. Allah Allah, nasıl oluyor acaba?
 
Bu bölüm de BM tayfasını görmedik, napıyor bunlar, marconun gördüğü silüet kimdi? Marco yanlış hatırlamıyorsam güçlü birini gördüm dedi ve konuşmaya gitti. BM tayfası silüet tarafından indirilmiş olabilir çoktan. Shanks, Teach ve tayfası, devrimciler olamaz. Onların yerlerini biliyoruz. Bir ihtimal aokiji olabilir, amiral olduğunu sanmıyorum. Marco ile işbirliği yapmaz. Eskilerden biri diye tahmin ediyorum. Eski roger veya Beyazsakal korsanlarından biri olabilir.
Gölge dediği BB Korsanları Shiryu sayesinde gemileri gizledi bekliyorlar. İşte o. Savaş bitince gene çökecekler bu asiler bence. Ne yaparlar bilmem ama büyük bir iş yapacaklar. Bu da bence Ponegrif kopyası. Big Mom'un adaya da adam gönderdi bence. Yani yakında BB tayfasında 2 Ponegrif olacak en az. Kayıp Ponegrif ondaysa 3.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık