adam tanrı usopp olmuş seri sonu şimdiki gördüğümüz sağ kollar kadar ödülü olur bunun eğer hükümet diye bir şey kalırsaraftele çok bir şey kalmadı,ben usopp denince insanların durup,düşünmesi gereken bir karakter olmasını istiyordum babasını gördükten sonra ama usopp tam tersi yönde gelişiyor
Bundan sonra büyük ihtimal Karasakal tayfası savaşı olacağı için o savaştan sonra da Kk tayfası olur artık.Baya sağlam olacak hem de. Yamato'nun şu anki seviyesi bile çok iyi. Zoro'nun Yamato'dan güçlü olacağı düşünülürse tayfa çılgın bir seviyeye gelecek arc sonu.
Muhallebi çocuğuna bak hele kazanın dibini sıyırmış bak bak nasıl sıyırıyor.Yalnız Zoro Dojolarda muhallebi çocuğu gibi yetiştirilirken Luffy sokaklarda 2 abisiyle çoktan korsanlık işlerine bulaşmıştı. Biri ana okulunda büyümüş diğeri sokaklarda büyümüş.
Önce tek başına Zoro’yu yensin de tayfaya bakılır.
noluyor lan bana
Öyle bir kanıya nerden kapıldın yabancı ?ben zoro ve sanji yamatoyu geçsin diye 40 takla atanlara çok üzülüyorum. bilmiyolar ki zoro kingi, sanji queeni yense bile yamato güçlü kalcak
Dojoda tahta kılıçlar ile eğitim yapıyor. Dojonun bir numarasını kıskanıyor. Ana okulu gibi geldi bana.Muhallebi çocuğuna bak hele kazanın dibini sıyırmış bak bak nasıl sıyırıyor.
yamato > kingÖyle bir kanıya nerden kapıldın yabancı ?