Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1024 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her gelen Haoshoku açıyor yahu bir değişiklik yapar Oda. Onu da Sanji’ye farklı bir güç vererek yapar. Yoksa Haoshoku’nun böyle yaygın olması iyi değil bence. Zoro’nun aldığı güç artışlarına çok şey etme zira kendisi Oda’nın favorisi.
Bulunduğumuz yer dünyanın en güçlü insanlarının olduğu yer, Yonkoularin hükmettiği denizlerdeyiz artık. Haoshokuyu her gelen tabii ki açacak west blue da değiliz east blueda değiliz dünyanın neredeyse sonundayız buradaki insanlar en güçlü insanlar bı zahmet haoshokulari olacak. Haoshoku öyle 4 5 kişide olan bir şey değil bir kaç milyonda bir çıkıyor denmişti ilk tanıtıldığında daha az bile kişide çıktı.

Silinmiş Üye

Bulunduğumuz yer dünyanın en güçlü insanlarının olduğu yer, Yonkoularin hükmettiği denizlerdeyiz artık. Haoshokuyu her gelen tabii ki açacak west blue da değiliz east blueda değiliz dünyanın neredeyse sonundayız buradaki insanlar en güçlü insanlar bı zahmet haoshokulari olacak. Haoshoku öyle 4 5 kişide olan bir şey değil bir kaç milyonda bir çıkıyor denmişti ilk tanıtıldığında daha az bile kişide çıktı.
Sanji açarsa tayfada 3 kişide olacak ve bence bu çok fazla. Yoksa evet Yeni Dünya'nın neresindeler önemli isimlerde illaki kral hakisi olacaktır ama bizim tayfa Yeni Dünyalı değil ki. Demek istediğim bu yoksa haklısın.

Yalan yok Kaido baya yorulmuş duruyor bu bölüm.

Ama arc bossu ile sadece meselesi olan Luffy olmuyor. Bu serinin başından beri böyle. Enel Wiper tarafından kalbi durdurulmuştu kalktı normal bir şekilde devam etti. O sıralar oldu mu bu tarz tartışmalar sanmam. Ve Enel ondan sonra milyar voltlara felan çıktı. Ortaya sergilediği güç çok daha fazla idi Luffy'e karşı.

Kaido da böyle olursa sadece Luffy karşısında ben 1v1 kazandı derim. Onun dışındakiler hikayedir.

Law ve Dof'ta öyleydi. Dof uyanışı Luffy'e açtı kral haki çarpışmaları Luffy ile yaşanmıştı. Ama Law ilen olan hikayesinin de çözülmesi lazım.

Yamato'nun da Kaido ile husumeti var. Kınların vardı. Hepsi çıkıp yüzleşmesini yaşayacak bu hep böyle oldu.
Luffy Kaido'yu 1v1 yenecek seviyeye geldiyse seri bitmiştir zaten.

Sanji açarsa tayfada 3 kişide olacak ve bence bu çok fazla. Yoksa evet Yeni Dünya'nın neresindeler önemli isimlerde illaki kral hakisi olacaktır ama bizim tayfa Yeni Dünyalı değil ki. Demek istediğim bu yoksa haklısın.
Yeni dünyadalar ama! Büyük mücadelelerin içindeler, tayfanın zaten en güçlü tayfa olarak anılması gerekiyor. Bu tayfadan en azından Rocks Korsanları'ndaki gibi 3-4 imparator seviye adamın çıkması lazım. Rocks D. Xebec, Whitebeard, Big Mom, Kaido hepsinde çıktı bizden de Luffy, Yamato, Zoro, Sanji'de çıkması lazım. Yeni çağın Rocks Korsanları, Hasır Şapka Korsanları'dır.

Çok fazla olduğunu düşünmüyorum. Roger'ın tayfasında 3 kişide vardı. Hasır şapkalarda neden olmasın? Yamato'nun katıldığı bir senaryoda 4 kişide olsa yine sırıtmaz. Bu kadar önemli bir güç seriye eklenmişken Sanji'nin geri planda kalmasını istemem. Muhtemelen gen uyanışıyla aradaki farkı kapatacak ama bakalım.

Luffy Kaido'yu 1v1 yenecek seviyeye geldiyse seri bitmiştir zaten.
Serinin sonuna doğru geliyoruz. Artık olaylar antik silahlar üzerinden yürüyecek. Zaten finale doğru Teach'in diğer yonkou'lardan güçlü çıkmasını bekliyorum. Im ve Gorosei de baya güçlü duruyor. Oda istedikten sonra rakip çok.

Yamato çok gereksiz bir karakter hikayeye hiçbir katkısı yok Oden'in günlüğü iradesi v.b. konuları Momo üzerinden de götürebilirdi. Bugün Yamatonun yapacağı herhangi bir şeyi Momo da yapabilirdi. Baba kız dramı vermenin manası yoktu.

Madem yazmaya başladım şunlara da değinmek istiyorum mesela Kaiodo'nun amacı ne? İlk olarak ölmek isteyen bi adam olarak gördük, kendi bile kendini öldüremediğini gördük, dünyanın en güçlü yaratığı dendi, Wano'ya çökmüş burda ordu toplayıp dünyaya savaş açmak istediğini gördük, elinde pone tuttuğu için nitekim rafteli bulmak istediğini de anladık, peki gerçekten bu kaido ne yapıyor yav kızını wano shogunu yapacak ee sonra? Hani buluttan atlamıştın ölmek için şimdi ne alaka? Lütfen bunları anlamlandırabilen biri bana açıklasın. Ben ölmek isteyen bir adam görmedim, ben dünyanın en güçlü yaratığını görmedim.

Kral hakinin saldırılara eklenmesi olayını zaten hiç sevmedim keşke ileri silahlanma olarak gösterilseydi, kral haki için o kadar potansiyel vardı ki, gitti en boktanını seçti mesela. Önce hayvnları korkuttuğunu gösterdi, sonra zayıf kişileri bayılttığını şimdi de dokunmadan vurmayı artık ne şeyse onu okuyoruz, farkındaysanız her şey değişiyor zamanla, şeytan meyveleri de yakında değişir ben diyeyim size.

raw hali çıkmış flashbacki olduğu için artık yamatoya ısınabilirim ve berabere derken bunu beklemiyordum ya da ısınamam bilmiyorum bu yamato işi tat tuz bırakmadı

Yamato şuanki haliyle bizim tayfaya bir tık fazla gibi,gelirse direkt 2. adam olur.Belki yamato wanoda kalır,momo babasının yaptığı gibi korsanlarla denize açılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 44)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık