Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1024 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani düello atınca hakiyi kapatıyor :/
Yapma sen bari düşme bu tuzağa. Zoro da kullanacak ki kuvvetle muhtemel Mihawkta kullanacak.
Haki fiziksel güç gibi etkenler kılıç ustalığının en başlıca unsurları.
Onlar herhangi bir savaşçının unsurları zaten. Kral haki etkisi gereği çarpışmayı engelliyor belki kılıç düellolarında anlaşılarak kapatılıyordur.:D

Yamato'nun Kaido'dan yediği dayaklar dışında hiç antreman yapmadığı bilgisi nereden çıktı da karaktere sadece dayak yiyerek güçlenilmez diye yüklenilmiş. Gözlemin bile önemli bir faktör olduğu bu seride kız samuraylar ve serinin en saldırgan tayfasının arasında büyümüş bir zahmet güçlensin. Gerçi seride boş vakitlerinde sadece yemek yaparak ve gücüm tutkumdan geliyor diyen karakter varken bunları tartışmak anlamsız l.

Yamato gibi bir Karakterin ortaya çıkmasını ve tayfaya katılmasını çok sevdim . En azından seride 1-2 tane güçlü kadın karakter olsun.

Yamato’nun Kaido ile denk çarpışacak kadar güçlü çıkmasını hiç beklemiyordum, şoke oldum. Bu kadar güçlü olmasını beklememem sadece karakteri sevmememden kaynaklanmıyor.

Birinci sebebim karakterin her yerinden bizim tayfaya katılacağıyla alakalı gönderme fışkırıyor. Kendine Oden diyor ve aynı onun gibi Wano’dan ayrılmak tek hayali. Wanoda kalması için tek bir sebep bile yok, özellikle babası ve onun tayfası Wano’dan kovulduktan sonra onu Wanoda tutacak hiçbir şey kalmamış olacak. E bu karakter nereye nasıl gidecek? Cevap basit bizim çocukların gemiye binecek, gayet bariz. Ama şu spoiler’dan sonra bu olasılığa kesin gözüyle bakmamaya başladım. Neden mi? Luffy’den güçlü birisinin tayfaya gelmesi garip olur bence. İşte spoilerdan önce Yamato’nun tayfaya katılmasına kesin gözüyle baktığım için Zoro’dan bile güçlü olmasını beklemiyordum. Benim beklentim Jack ya da Quenn ayarı olmasıydı o da maksimum.

Buradan ikinci sebebime gelelim. Neden Jack ayarı olduğunu düşünüyordum? Çünkü King bu ablamızın arkasından uçan 6lıyı yolladı ve yakalayana All Star’lardan birisiyle dövüşüp yerine geçme fırsatı sundu. Şimdi bu King’in kafası çalışmıyor mu? Neden Kaido’yla birebir dövüşebilen birisinin peşine helikopter sasaki gibi tipleri yolladı? Bu adamlar kendilerince All Starların yerine geçebileceklerine inanıyorlardı ve en zayıf All Star üyesi Jack olduğu için Yamato’yu yakalayıp gelen uçan altılı üyesi onun yerine geçmeyi planlıyordur. Buradan Yamato’nun Jack’ten zayıf ya da onun seviyesinde birisi olduğunu düşünüyordum.

Tabi bu sebepler çürütülebilir. King Yamato’nun kelepçeli olduğunu ve tam gücünü kullanamadığını varsayarak uçan altılıları yollamış diyebiliriz ama Kaido ile başabaş çarpışan birisinin iki kelepçeyle uçan altılı seviyesine düşeceğini düşünmek saçma bence.

Özet olarak aslında Yamato’nun bu kadar güçlü çıkması hiç saçma bir şey değil. 28 yaşında ve kanı kaynayan birisi yani muhtemelen ömrü boyunca bütün canavar korsanları üyelerine kafa atarak güçlenmiştir. Kaido’nun kızı yani potansiyeli yüksek bir ablamız. Güçlü bir meyvesi var. Yani saçma değil ama bence Jack ayarı biri olmalıydı, tayfaya katıldıktan sonra çeşitli maceralarla şuanki seviyesine gelmeliydi. Şimdi bizim tayfaya katılırsa tayfada iki yonko seviyesi eleman olmuş olacak. Zoro'nun da gelecekte buraya tırmanacağını varsayarsak, ögh yani. Korsan kral tayfası falan da ne biliyim bana garip geliyor. Buradan amiral>yonko argümanına ekmek çıkar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık