Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1024 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy görmek istiyorum artık yamato luffyden üste çıkartacaklar bu ne böyle

Son düzenleme:
Arkadaşlar Wano sonunda Shiki'yi görebiliriz gibime geliyor. Vivre Card da bu adam hala Alive yazıyor... Rocks moks derken adı anılması seriye dahil olma ihtimalini bende arttırıyor. O adamın fiiler kalmasını istemiyorum açıkcası...

Arkadaşlar Wano sonunda Shiki'yi görebiliriz gibime geliyor. Vivre Card da bu adam hala Alive yazıyor... Rocks moks derken adı anılması seriye dahil olma ihtimalini bende arttırıyor. O adamın fiiler kalmasını istemiyorum açıkcası...
Onda ki meyve gigant thor axe gibi g3 yeteneğine yenilecek meyve değil. Çıkarmaz artık onu...

Dayak yiyerek güçlenme diye bir şey yok arkadaşlar, konuyu bu kadar basitleştirmeyelim.

Ciddi bir eğitim alırsın ama öğrendiklerini tam anlamıyla sergileyebilmen için savaş alanının yoğunluğu gerekir. Eğitimde öğrendiklerin vardır ama bunları bir adım sonraya taşımak için çaresiz bir durumun zorlayıcılığı gerekir. 4 yıl boyunca antrenman yaparsın ama en iyi dereceni olimpiyatta sergilersin. Bunda şaşılacak bir şey yok. Yeter ki önceki eğtimi, antremanı ve bütün çabayı görmezlikten gelmeyelim.

Luffy dayak yiyerek güçlenmedi. En iyilerinden eğitim aldı, tanıştığı herkesten bir şeyler öğrendi ama bunları dövüşlerinde olgunlaştırdı. Hatta dövüşleri sırasında rakiplerinden bile bir şeyler öğrendi ama tüm bunlar önceki eğitim ve çabaları sayesinde oldu. Rayleigh'i ile tanışmamış bir Luffy, o kelepçeyi parçalayamaz veya kral hakiyi savaşta nasıl kullanacağını çözemezdi.

Dolayısıyla bir Yonko çocuğu olan Yamato'nun bu kadar güçlü olmasında şaşılacak bir şey yok ama bu kadar tekniği nasıl öğrendiği veya nasıl bu kadar iyi kullandığı meselesinde aydınlatılması gereken kısımlar var. İlerleyen bölümlerde Yamato'nun geçmişine dair daha çok şey öğreneceğimizi düşünüyorum.

Hikaye ilerledikçe seriye karakter eklenecek ve zorluk seviyesi arttığı için de dostlar da düşmanlar da güçlü olacak. Ne bekliyordunuz ki?
Serini sonlarındayız. Bu yüzden artık hiçbir karakterin gelişimi için onlarca bölüm çizilmeyecek. Var bu özellik denecek ve denmeli de. Tüm diğer karakterleri bırakalım, Luffy gelişmiş gözlem hakisi hariç tüm tekniklerini yaptım olduya getirdi ve serinin en dehşet-ül vahşet karakterinin oğlu/torunu. Konu Yamato olunca neden sıkıntı oluyor?
Soy faktörünün bu kadar önemli olduğu bir seride, bir karakterin soyu sayesinde güçlü olması sizi rahatsız ediyorsa, emin olun sorun karakterde değil.
Son olarak, Luffy ile Yamato arasındaki benzerlikleri göremiyor musunuz gerçekten?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık