Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1024 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben yamato'nun kız olduğunu öğrenince bi soğumuştum karakterden daha sonra saçma şekilde popüler olması yüzünden iyice sevmemeye başladım, bu son hareketten sonra momo'dan sonra en sevmediğim karakter oldu artık. Büyük ihtimal karakteri şişirme amaçlı kaido ile savaşını bu kadar uzatıyor, ciddileştiğinde teke gidecektir, yoksa çok saçma kabullenemem.

Haki böyle güçlenir dedi de Yamatonun güçlenmesi için illa dışarıya mı açılması lazım ? Babası bile eğitmiş olabilir kızı. Mesela Ashura, Denjiro, wanoda kim varda Jack yaracak, Kaido çizecek saldırı güçleri var.
O adamlar defalarca kere eğitim görmüş,savaş geçirmiş adamlar.Yamato sırf babasından tokat yedi diye bu seviyeye çıkmışsa mangaka ölümcül dövüşlerde haki gelişimi yaşanır lafıyla kendi kendini milyonuncu kez yalanlamış.
Zoro ve luffy’nin daha öğrenmeleri gereken şeyler vardı. Temellerini oturtmamıştılar. Eğitim bittikten sonra dövüşseler de antrenman dövüşünde bi karakterin iradesi gelişir mi belli değil. Ciddi, ölümüne bi dövüşte iradeyi zorlamak gerekiyor olabilir. Ortada bi irade çarpışması yokken, amaç sadece antrenmanken bi kişinin iradesi gelişir mi bilemeyiz. Ama gelişecek olsa rey o açıklamadan sonra kendini tutarak döverdi luffy’i.

Yamato luffy’lerin yaşında değil. O yüzden gereksiz abartıldı bence bu durum. 20 yaşında olsa ve “kaidoyla dövüştüğü için bu güçte” dense hadi anlarım. Ama öyle değil.

Luffy’lerin antrenmanla falan çıktığı seviyede değildi 20 yaşındayken. 4-5 yıl önce yani kendisi 23 yaşında iken bile o zamanki jimbe ve ace gücündeymiş. Buna saçma diyecek biri var mı? Bizim tayfa o seviyenin üstünde değil mi şuan? Bizimkiler daha iyi gelişmiş işte.
Yamato'nun temelinin hali hazırda müthiş olduğuna dair bir şey yok yalnız.Hayatının büyük çoğunluğunda babasından dayak yiyerek bildiğin tutsak hayatı yaşamış kız.Yamato Luffy'lerin yaşında değil,zirve dediğimiz yaşta da değil.Sadece 28 yaşında kız.Zoro-Sanji 21 zaten.Law dediğimiz adam 25 ya da 26 yaşında.Antrenman dövüşünden bahsetmedim zaten.Ray zaten bunun kafasına kafasına şakayla karışık vuruyormuş.Bunu şaka değil ciddi yapsaymış da çocuk daha da güçlenerek dönseymiş o zaman.Bırak beni baba ben Oden olcam,bu ülkeden ayrılacağım diyor kız.Babası da otur yerine lan diyip tokatlamış.Ne irade gösterisi var bunda yahu ?

Yamato flashbackine sevindim, tayfaya katılma potansiyeli olan bir karakteri öylece üstünkörü geçemezdik. Bazı arkadaşlar Kaido ile savaşabilme kabiliyetini rahatsız edici bulmuşlar fakat ben o kadar yadırgamıyorum bu durumu. Tek bir hareketle x>y şeklinde yorumları sağlıklı bulmuyorum. Seride güçleri kıyaslayabilmek için birden fazla değişken var. Zoro ve Sanji de tahminimce Yamato'dan daha iyi dövüşler çıkartacaktır fakat bu Zoro ve Sanji'nin Kaido karşısında Yamatodan daha iyi savaşabileceği anlamına gelmez. Yamato Kaido'yu tanıyor, nasıl saldıracağını, ne etki bırakabileceğini defalarca deneyimleyerek öğrenmiş bir karakter. Hatta benzer dövüş teknikleri kullanıyorlar. Nasıl savaşması gerektiği kadar nasıl kaçınması gerektiği tecrübesi de tayfadaki herkesten daha fazla tabiki.

Bunun haricinde serinin başından itibaren mücadelelerde gördüğümüz en önemli değişkenlerden biri de karakter motivasyonu. Bu seri, insanların arzuları ve savaşma azmini kıymetlendirmeyi-yüceltmeyi seven bir seri. Tayfada Kaido karşıtlığı konusunda Yamato'dan daha uzun süre şekillenmiş karakterimiz var mı. Yamato'nun tek motivasyonu en azından şu ana kadar sadece bu olmuş durumda.

Hepimiz Yamato'nun bu savaşı kazamayacağını hatta Kaido'ya gerçek manada bir hasar veremeyeceğini kestirebiliyoruz. Fakat Kaido'ya karşı bu kadar öfke dolu bir karakterin hele hele de tayfaya gelecekse ne için ve nasıl savaştığını okumamız gerekiyor. Yoksa gerçek anlamda bir mücadelesini görmediğimiz bir karakteri mi benimseyeceğiz.

Haah işte söylediğine geldin. Zoro'nun tırnaklarıyla kazıdığını söylüyorsunda, Yamato'nun tırnaklarıyla kazımadığını nereden biliyorsun? Tek darbesinde Ulti'yi bayılttı üstelik saldırısına Haoshoku da eklemedi Kaido gibi. Mistik Zoan meyvesi sahibi ki Mistik Zoan'lar Logialardan bile daha ender ve daha güçlü meyveler (hepsi için geçerli değil tabi) bedene verdiği fiziksel güç ve dayanıklılıkta cabası.
Fiziksel gücüne en azından dayanıklılığına bir şey demedim zaten. Ben kral haki konusunda falso gördüm. Kral haki çarpıştırması filan saçmalık. Kaido karşısında bu kadar durmaması gerekiyordu.

Ateş püskürüyorlar diye eşitlerse Mf’de Ace vs Kuzan da eşitti o zaman. :) Yamato Jack yada üstü olabilir ki bu da şaşırtıcı olmaz zaten.Evlatları kıyaslarsak Kata kadar güçlü bile olabilir iki imparatorun gözde çocukları sonuçta.
Yetenekte eşittir, misal o ateş püskürtme yeteneği gibi. Tıpkı Sasuke'nin Katon jutsusu İtaçi'den üstün olup, totalde İtaçi'nin üstün olması gibi.

O değil de Yamato tayfaya katılırsa Ryukogu'yu kim tutacak ya da yenecek olayı çözülür sanırım.
Luffy Sagazuki
Zoro Fujitora
Sanji Kizaru
Yamato Ryukogu
Belki Yamato'ya yardıma Jimbei de gider. Böylece denizcilerin anasını ağlatacak takım oluşmuş olur. Denizcilere ölüm.
Hissediyorum kesin birisi Sanji nin kizaru ile eşlesmesi ihtimalinden dolayı bu yorumu görüp hasetlenmiştir ?

Haki nin ne olduğunu hasır şapkalar tayfasından önce bilen karakter,mistik zoan gücü,baba torpili daha ne isteniyor ? İlla zoro vs mr.1 gibi king ile kapışması mı ? Bariz şuan tayfadan güçlü ya da luffy ile eşit. Zoro dan güçlü ve bilgili ama bunu es gecmeyelim.Sanji fanları kabullenmiş ne güzel diğerleri de kabul ederse sorunsuz tartışılır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 29)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık