Yav he he Ferit heheAce çok büyük bir çöp ve onla savaşırken her şeyini kapatmış
Kız 20 yıl sonra gelip Kaido'yu indirecek kişini Ace olduğunu bile düşünüyor sen gelmiş güçsüz diyorsun he çok güçsüz o yüzden öyle bir izlenim bırakıyor
Yav he he Ferit heheAce çok büyük bir çöp ve onla savaşırken her şeyini kapatmış
Kız 20 yıl sonra gelip Kaido'yu indirecek kişini Ace olduğunu bile düşünüyor sen gelmiş güçsüz diyorsun he çok güçsüz o yüzden öyle bir izlenim bırakıyor
Daha düne kadar Black Maria haki kullanıyor muydu diye tartışma vardı. Bir şey beyan edilmezse bu seride ona var demenin bir anlamı yok bence. Ben Freudyen, Marksist ıvır zıvır okumalarla "haklı olsalar dahi" ilgilenmeyen biriyim. Queer okumalar da bunlardan. Ben hikâyenin bana verdikleri ile ilgileniyorum. Ben de bu seriyi istersem Japon tarihi üzerinden okur, WB ve Ace'i eski Japonya, Sabo ve Luffy'i yeni, dünya ile bağ kurmuş, eski geleneklere bağlı olmayan ama daha güçlü Japonya olarak okuyabilirim. Ayrıca ABD'nin Japonlara hangi savaş yaptırımlarını yaptığını, US Marine'in onlara nasıl baskılar uyguladıklarını da koyarım, en nihayetinde seri beni bir yerde de olsa desteklemeyecek bir şey sunar, Oda'yı ırkçı bir Japon ya da travmalarını serimleyen bir mangaka yapar. Seride Ivankov gibi translar var zaten, kimse onlara laf etmiyor; çünkü her şey ortada. Ama bazı şeyler o kadar da açık değil. Neyse benden bu kadar, bu hassas konuyu burada daha fazla tartışmayacağım. Tartışmak isteyen özele gelsin, felsefeciyim, gelin az terleyek.PTSD'ye bağlı cinsiyet disforisi var, Oden'in idamından ayırman gerekmiyor. Yaşadığı travmadan sonra kendine Oden rolünü benimsemiş, kendini erkek olarak hissedecek kadar da özdeşleşmiş karakteriyle. Kendisini erkek olarak tanımlarken ve çevresindekiler bile buna saygı gösterirken, bunun çok öznel bir yorum değil oldukça bariz bir durum olduğunu düşünüyorum.
Sasaki kelimesini bir yerde görünce ciddiye alamıyorum özür dilerim . Bilmesine gerek yok ki zaten denerdi o kadar cesursa zaten kafası da fazla çalışmıyor karakterin her türlü denemesi lazımdı. Oda zaten karakteri bu kadar güçlü yapmak için tasarlamadı büyük ihtimalle. Baktı popüler oldu ki niye olduysa neyse ondan dolayı abandı da abandı. Ayrıca gücü boya vücuda göre filan yargılıyorsan Luffy'i adam yerine koymamak lazım bence. Zoro tırnaklarıyla kazıyarak geldi bu günlere. Tek falsosu Enma'yı almaktı onda da başka kılıcını verdi zaten.Niye güldün ki şimdi?
Yamato, Momo'yu ve Shinobu'yu korurken zırhlı birlikler tarafından bombardımana tutuldu kız o kadar hasara rağmen ban mısın demedi? Kral Haki'nin öyle bir özelliği olduğunu nereden bilebilir? Luffy, Rayleigh'de görmeseydi nereden bilecekti hakiyle kelepçenin çıkarılacağını neresinden bakarsan bak Yamato'ya yapılan bariz bir biçimde haksız bir eleştiridir. Zoro gibi bir tıfılın güç seviyesinde geldiği yer seni şaşırtmıyor ama Yamato'nun geldiği yer şaşırtıyorsa diyecek bir şey bulamıyorum.
Yav kral hakisi var diye güçlümü oluyor, durun bi bakalım hemen karar vermeyin.Yamato nun zaten tayfadaki herkesten güçlü olduğu bariz belliydi.Luffy ile çok yakındır güçleri.
Buna sperm kalitesi denir.Kaido'nun da maşallahı varmış, tıpkı Beyazsakal gibi. Tek çocukta canavar babası olmuşlar. Bi Big Mom hayal kırıklıklığı yarattı, sürüsüne çocuk yapıp güç namına sadece Katakuri olmuş.
Seviye ile kelepçe çıkarmanın bir alakası yok diyorum, anlamıyor musun?Görüşüne katılmıyorum.
Bana göre Kaido'yu savunabilecek birinin tutup ellerindeki kelepçeleri çıkarabilecek bir seviyede olması lazım.
O zaman bu kız kesin Sanjiye abayı yakar Sanji bile bakmaz buna.Yamato acein yakışıklılığından etkilenmiş
Ya bir bırak Ace nere Sanji nereO zaman bu kız kesin Sanjiye abayı yakar Sanji bile bakmaz buna.