Rocksı roger tek başına geçememiş luffy mi geçecek?Rocks'ı geçecekse 5 olması lazım.
Luffy, Yamato, Zoro, Sanji ve ? Usoop?
Rocksı roger tek başına geçememiş luffy mi geçecek?Rocks'ı geçecekse 5 olması lazım.
Luffy, Yamato, Zoro, Sanji ve ? Usoop?
Hayır ben karakter kendine erkek olarak hitap ettiği sürece erkek denmesi taraftarıyım. Biyolojik olarak kadın olduğu belli zaten.Ne kastettiniz anlamadım. Cinsiyet tartışmalarından haberdar olanlar için yazdım ve link bıraktım. Şu an hem son Vivre Card, hem de OP twitter hesabı Yamato'yu kadın olarak özellikle zikrettiler.
Ha eğer Yamato fanıysanız ve "kadın olduğu belli değil mi?" filan diyorsanız orası başka. Bence de epey bi kadın.
Shiki'ye vermemiştir inşallah. Verdiyse 6. biz de kim olacak? Ya da tam 5e 5 olur?Shiki reise kral haki vermediyse ben bu yazarın kalemine tükürürüm.
Bu da önemli bir konu aslında xdOden de gerizekalılıkta sınır tanımıyormuş, böyle daimyoların varken versene haber, Kaido'yu nikahına alırdın xD
Katanın Kingden daha güçlü olduğuna yemin edebilirim ama kanitlayamam .Marco pasif bir hayatta King ise aktif olmasına rağmen aralarında sadece 16 milyon fark var. Katakuri reis ifadesini alır King'in. Ama bir yandan iyi arkadaş olabilirler gibi bir hava da var...
Luffy reyiz Roger'ı geçecek zaten bu konu kapanmıştı sanki.Rocksı roger tek başına geçememiş luffy mi geçecek?
Trans erkek, cinsiyet disforisi var. He ile hitap etmek daha mantıklı olur. Mangada belli trans olduğu. Vivre Card'da kadın denmesinin sebebi biyolojik erkek sanılıp kafa karışıklığı olmasın diye.Ne kastettiniz anlamadım. Cinsiyet tartışmalarından haberdar olanlar için yazdım ve link bıraktım. Şu an hem son Vivre Card, hem de OP twitter hesabı Yamato'yu kadın olarak özellikle zikrettiler.
Ha eğer Yamato fanıysanız ve "kadın olduğu belli değil mi?" filan diyorsanız orası başka. Bence de epey bi kadın.
Seri sonu tabii ki geçecek Roger'ı ve tayfasını. Geçememe ihtimali mi var?Rocksı roger tek başına geçememiş luffy mi geçecek?