Ushimaru: Fırın nerde?Backstory'de Ushimaru evden ekmek almaya çıkıp kendini Onigashima'da bir mağrada bulduysa kesin Zoro'nun babasıdır net.
Kaido: Sen kimsin lan?
Ushimaru: Fırın nerde?Backstory'de Ushimaru evden ekmek almaya çıkıp kendini Onigashima'da bir mağrada bulduysa kesin Zoro'nun babasıdır net.
Bende diyorumki kaç bölümdür Kaido ile denk dövüşüyor. Ben böyle bir çapta insan olsam yenebileceğime neden inanmayayımki? Söylettiği söz baştan ofsayt bence.Tamam işte 1-1 yenemem diyor.Kaido yu tutmak bile muazzam bir güç belirtisi demek.Adam çatıdaki herkesi kötürüm bırakarak aşağı attı.
Zoroya babasını yamato söyliyicek bence. Hapisteyken zoroyu anlatmış olabilir yamatoya. O bilgi o yüzden geçmiştir muhtemelen.Ushimaru: Fırın nerde?
Kaido: Sen kimsin lan?
Rayleigh de kizaruya onu yeneceğini söylemiyor, sadece bir süre tutabileceğini söylüyor. Onlar da uzunca süre denk dövüşüyorlar.Bende diyorumki kaç bölümdür Kaido ile denk dövüşüyor. Ben böyle bir çapta insan olsam yenebileceğime neden inanmayayımki? Söylettiği söz baştan ofsayt bence.
Ben burada yenemeyeceği halde neden denk dövüşüyor, buradaki olay mantıksız demek istemiyorum. Bu işin sonucu Luffy'e dönecek elinde sonunda. Sırf bu olay olacağı için karakterin içini boşaltıyor. Hikaye icabı karakteri inançsız biri gibi gösteriyor. Yahu savaşmaya başlayacağın kişiye ''Ben zaten kaybedeceğim'' diye girilir mi ?Rayleigh de kizaruya onu yeneceğini söylemiyor, sadece bir süre tutabileceğini söylüyor. Onlar da uzunca süre denk dövüşüyorlar.
Yayımlacak olan vivre kartlardan. 3 veya 4 eylül çıkacak sanırım.
Yanlış olma ihtimalinin %100000 olmasını isterim ama ödül ve Oda diyince mantık terk olunca gerisini @Millennium Wizard'a bırakıyorumKata ile King'in hiç dövüşmediğini mi sanıyorsun ?
Kelepçenin kral hakisiyle çıktığını bilmeyen bi insandan nasıl kral hakisi kullanıp çıkarmasını beklediğinizi anlayamıyorum. Yamatonun bildiği kelepçeyi çıkarmaya çalışırsa patlayacağı hangi mantıkla neden çıkarmadı sorusunu soruyorsunuz ya?Fiziksel bağışıklığı illa ki olur. Ama sadece fiziksel dayanıklılık olur. Yonkou ile kafa kafaya silah tokuşturması saçmalık. 19 yaşındaki velet olmadan daha kelepçeleri çıkaramıyordu. Kelepçeler çıkınca ne hikmetse kral hakiyi böyle kullanmaya başladı. Luffy'nin silahlanma kral hakisini öğrenme olayı da saçmaydı bu da saçma. Ryou hakiyle çıkan kelepçeyi kral haki kullanabildiği halde çıkaramıyor. Çıkınca da yonkoyla silah tokuşturcak seviyeye geliyor işe bak.
İşte Oda orda Luffy e gönderme yaptırdı.Yamato diyorki ben değil ama seni kaptanım yenecek diye.Bunca süre 1-1 mücadele etmesi takdir edilesi gücü olduğunu kesin gösteriyor.Bende diyorumki kaç bölümdür Kaido ile denk dövüşüyor. Ben böyle bir çapta insan olsam yenebileceğime neden inanmayayımki? Söylettiği söz baştan ofsayt bence.