Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1024 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demek istediğim, normal olan bu. Karakterin güçlenme süreci gösterilmek zorunda değil. Eskiden bunlara takılıyordum. Vay nasıl bir anda böyle güçlü oldu diyordum. Diğer tüm karakterler için de durum böyle ve her karakterin ne kadar sürede ve nasıl güçlendiği çizilse asıl o zaman saçma olur ve seri bitmez. Katakuri vs'si ise bir istisnaydı. Uzun uzun çizildi karakterin güçlenme aşaması. Konudan sapmamak adına ekliyorum bunu, Yamato'nun bu kadar güçlü olması da mantıklı bu açıdan bakınca.

Kastettiğim tam olarak bu ve böyle olmasıyla bir derdim yok. Yazdığım mesajı yazma sebebim, Zoro gibi beleş güç artışı alan yoktur denmesiydi. Ona karşı çıkmıştım. Bence, tüm karakterler aynı yolun yolcusu, güç artışı konusunda.

Hadsizlik ettim, kusura bakmayın. Ayrıca, nelere laf edebileceğimizin listesini yayınlarsanız sevinirim :)
Yok estağfurullah ama G2 ve G3 baya uygundu yani.

Herkese göstermesi mi gerekiyor ben böyle bir şey buldum diye dövüşten önce yani? Gayet normal bir güçlendirmeydi. Daha saçma olaylar var bu saçmaysa.
luffy meyveyi daha küçükken yiyor ve meyveli haliyle kaç yıl geçiriyor. elbette değişik dövüş stilleri düşünmüş veya geliştirmiş olabilir. bu yüzden g2, g3 veya g4 çıktığında hiç abes durmadı. haki ise öyle değil, yeni öğrendiği bir güçte kısa zamanda usta olması, yıllardır o güce sahip insanlardan iyi kullanmaya başlaması saçma.

Yamato sevenler tayfaya gelmesini istediğinizden emin misiniz? Robinin tüm tayfanın içinden geçtiği sahneyi şöyle bırakayım:

Aynı şekilde Frankynin Luffy'i patakladığı sahne:

Carrot Zoro dövüşünü falan atmama gerek yok herhalde.

Bence Zoro Yamatodan daha güçlü. Yukarıda Kaidoyu oyalıyor falan ama. Luffynin tek yediği saldırılara Law ve Zoro dayandılar. O yüzden Yamatonun Kaidoyu tutması hikaye açısından gerekli. Luffye mihtişeem bir giriş için. O sıra da Adanın aşağı inme dramasina karsi Luffynin Momoyu gazlamasi ve güç toplaması vesair için Yamota seçildi. Baba kiz bağı falan bir cok açıdan. Ama Ben Zoro ve Sanjiden güçlü birinin tayfaya kalıcı olarak katılacağını düşünmüyorum. Bu kadında gelcek belliki bence değil ikisinden de güçlü. Yukardaki Judge olsa ve Yonko gücünde olsa ayni senaryoda sanjinoni bu kadar oyalardi yine. O yüzden Yonkolar ve Luffyden sonra Kingi yenmiş Zoro en güçlü olacaktır adada. Burdaki seviye artışlarına dikkatsizliklere daha önceden deginmistim bence mantıksız ama çizilen bu gibi görünüyor.

Yazar ben degilim tabiki ama. En azindan Sanji yarali Jacki alsa. Zoro da Queeni alsa. Marcoda Kingi alsa senaryo guc seviyleri açısından daha tutarli olurdu. Hem Luffynin Katakuri olayi doğru olurdu. Hem atiyorum bu Karasakal vssi öncesi son ark farz edersek. Bizimkiler artik Yonko adami aliyor. Bir sonraki arc kendi rakiplerini. Luffy bu arc dinlene dinlene yora yora Yonko yendi. Diger arc teke tekte alir artik derdik. Zoro queen yendi artik sag kola yurur derdik. Sanji Jack yendi 2.adam kimse teachte onu alir derdik bu senaryo bana daha mantıklı geliyor.

Kidd ile Law Momi indirirse zaten kelimeler kiyafetsiz kalır herhalde... yukarida hic bir boka yaramayan 2 tane kamil gelip muazzam güçteki canavarı almasi bana cok mantiksiz geliyor. Ne güçlenme ne bir sey görmeden. Kaido yine hic olmazsa kinlar minlar zarar verdi 5lide yukarda sadece Kaidoya çalıştı. Ee Luffyde bir şeyler yaptı. Simdi Yamato yoruyor. Üstüne Luffy bir zahmet alsin artik. Moma hiç bir şey olmadi daha ama. 2si arasi fark var.

Bence Zoro Yamatodan daha güçlü. Yukarıda Kaidoyu oyalıyor falan ama. Luffynin tek yediği saldırılara Law ve Zoro dayandılar. O yüzden Yamatonun Kaidoyu tutması hikaye açısından gerekli. Luffye mihtişeem bir giriş için. O sıra da Adanın aşağı inme dramasina karsi Luffynin Momoyu gazlamasi ve güç toplaması vesair için Yamota seçildi. Baba kiz bağı falan bir cok açıdan. Ama Ben Zoro ve Sanjiden güçlü birinin tayfaya kalıcı olarak katılacağını düşünmüyorum. Bu kadında gelcek belliki bence değil ikisinden de güçlü. Yukardaki Judge olsa ve Yonko gücünde olsa ayni senaryoda sanjinoni bu kadar oyalardi yine. O yüzden Yonkolar ve Luffyden sonra Kingi yenmiş Zoro en güçlü olacaktır adada. Burdaki seviye artışlarına dikkatsizliklere daha önceden deginmistim bence mantıksız ama çizilen bu gibi görünüyor.
Seviye farkı net değil mi? Luffy hariç bütün novalardan güçlü olduğu çok bariz.

luffy meyveyi daha küçükken yiyor ve meyveli haliyle kaç yıl geçiriyor. elbette değişik dövüş stilleri düşünmüş veya geliştirmiş olabilir. bu yüzden g2, g3 veya g4 çıktığında hiç abes durmadı. haki ise öyle değil, yeni öğrendiği bir güçte kısa zamanda usta olması, yıllardır o güce sahip insanlardan iyi kullanmaya başlaması saçma.
Aslında hakinin içlerinde olan bir şey olduğunu düşünüyorum. İrade ile de bağlantılı zaten. İradesi güçlü olanın hakisi de güçlüdür gibi. Yani kullanmayı öğrenince farkın kapanması çok çok saçma gelmiyor bana.

Yamato sevenler tayfaya gelmesini istediğinizden emin misiniz? Robinin tüm tayfanın içinden geçtiği sahneyi şöyle bırakayım:

Aynı şekilde Frankynin Luffy'i patakladığı sahne:

Carrot Zoro dövüşünü falan atmama gerek yok herhalde.
Kaçırdığın birkaç nokta var. Robin orada tayfanın bilmediği meyvesinin hünerini kullanıyor. Kimsenin içinden falan da geçmedi. Franky olayı ise Luffy suyun üstündeyken yani düşse sıkıntı yaşayacağı ve Nami gibi meyvesi olmasa da zayıf birinin yanındaydı. Tabii bunlardan daha önemlisi ise Yamato dünyanın en güçlüsü olduğu söylenen babasıyla kapışıyor. Luffy bu unvanı almış değil. Ve üstelik kral haki ve ileri kral hakiki saldırı yapabiliyor. Yani seride şu ana kadar gösterilen en iyi tekniği kullanıyor meyvesinin gücünü daha görmedim bile. Kaidonun tabiri caizse övdüğü bir meyve. Ama tabii ki ilerde onun havası da söner ama gelirse asla ilk dörtten düşmez. Düşse de diğer karakterlerin gücünün ne kadar ileri boyut olduğunu göstermek için olur bu. Yani önemli bir kıstas olur Yamato.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 41)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık