Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1024 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido adamlarına önem veren bir adam. King de öyle bir şey gördüyse kesin eğitmiştir bence. Marco ve Burgess de olmayabilir kral haki. Katakuri'nin o anayla şu ana kadar bu kadar güçlü olabilmesi bile mucize zaten adam kendi imkanlarıyla geldi büyük ihtimalle bu güne kadar doğru düzgün bir dövüşe bile girdiğini pek sanmıyorum.
Doğru dürüst dövüşe girmeyen adam WB tayfasıyla dövüşe girmiş xd.

Doğru dürüst dövüşe girmeyen adam WB tayfasıyla dövüşe girmiş xd.
Katakurinin WB tayfasiyla dovuse girdigine dair bir bilgi var mi? Ilk kez duydum. Bu arada bence acik ara en guclu ve potansiyelli olan Katakuri bu saydiklarimizin arasindan. Umarim daha fazla islenir BM korsanlarinin yeni kaptani olarak :D

Seride, ateşli saldırılar yapabilen karakter sayısı yapamayanlardan daha fazla. Zoro sırf bu yüzden ateş kesme stilini arak... öğrendi. Bunu bir kıstas olarak almak ne kadar doğru bilmiyorum.
Yamato ve King. İkisi de ateş atıyor ve ikisi de an itibarıyla Zoro'dan güçlü gibi duruyor olsa da Zoro, King'i yendiği an iki karakterle aynı klasmanda olacaktır. Fatihin hakisine hakim olduğu an ise ikisini de geçecektir.

Katakurinin WB tayfasiyla dovuse girdigine dair bir bilgi var mi? Ilk kez duydum. Bu arada bence acik ara en guclu ve potansiyelli olan Katakuri bu saydiklarimizin arasindan. Umarim daha fazla islenir BM korsanlarinin yeni kaptani olarak :D
Perospero defalarca kere seni öldürmek istedim öncesinde diyor Marco'ya.Kahve içerken dememiştir bunu herhalde.Yonkoların tanımı zaten topraklarını WB'ye karşı bile koruyabilen korsanlar ve tayfaları işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 56)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık