Saldırıya eklemesini geçtim salmamış olsa hiçbirşey olmasa Kaido nereden anlayacak ? Zaten kral haki salmadı ve çarpıştırmadı diyorum Kaido ile.Law'un şu şekilde alakası var.Kral haki çarpıştırmış yada kral haki salmış olsa Law üzerinden bize gerekli açıklamayı yapardı Oda.Fakat o açıklamayı bize Kaido yapıyor.Luffy vs Kaido dövüşünde temassız vuruşları Law anlayamamıştı.O konuda Law henüz cahil.Ancak Kaido o konulara vakıf.Bize o şekilde kral haki kullanıcısı olduğunu söylüyor.Zoro bile farkında değil olayın. Kaido bu konulara hakim olduğundan bizde öğreniyoruz Zoro ile beraber.Adamın bilgisi çok bir avuç kişi yapabilir diye kendini bile övüyor.
Luffy dressrosa’da yaptığı kral hakili yumruğu direk vursa ne olacaktı peki? Salsa hissediliyor çünkü o aura çevreye yayılıyor. Çarpışınca da hissediliyor çünkü çarpışma etkisiyle aura rakibe gideceğine çevreye yayılıyor.
Saldırı bi hakiyle çarpışmak yerine direk vurunca sadece rakip hissediyordur.
Eski gördüğümüz kral hakisi çarpışmalarını illa karakterlerin hissetmesi lazım mı? Sivil insanlar veya ezik karakterler bile çarpışmanın etkisinden dolayı anlayabiliyor ne olduğunu.
Law yerde yatarken yuvarlanmaya başladı. Qinjaoyla çarpıştıklarında arenanın duvarlarına kadar etkisi yayıldı, toz toprak kalktı. Zoro’nun saldırısında onlar yok. Temassız vurmada olan etkiler de yok.
Zoro’nun teknikleri arasında çok hasar farkı var. Bazı isimli saldırıları pica’nın minyatür kafasını almaya yaradı. 1080 pound gibi en yıkıcı saldırılarından biri üst gövdeyi bile tam kesemedi yarıya kadar kesti. Ama en güçlü santoryu tekniği pica’yı elma gibi kesti.
Zoro enmayı kullanırken normalde çöplere attığı alan saldırısıyla bile kaido’yu kesebildi. Direk bi noktaya odaklanmış shishi sonson veya onigiri atsa muhtemelen güzel kesecekti. İlk saldırının etkisi ortada. Ama onları da değil ashura’yı kullanınca ve tüm hakisini o saldırıya koyunca kalıcı yara bırakması çok doğal. Niye kral hakisine bağlıyorsunuz ben anlamıyorum.
Luffy sıradan yumruğa kral hakisi koyunca kaido öyle tepkiler veriyorsa enma, ashura ve kral hakisi beraber o kadar az kesmezdi bence.