Bu yorumu okuyan Katakuri;Fujitora meyvesiz şekilde komutanların içinden geçer, abartmayın siz de ya amiral gömeceğiz diye...
Bu yorumu okuyan Katakuri;Fujitora meyvesiz şekilde komutanların içinden geçer, abartmayın siz de ya amiral gömeceğiz diye...
Belki de Katakuri'den iyi zırh hakisi kullanan Sabo'yu karşılıyordu adam rahatça. Nefret gözünüzü kör etmiş, ileride retcon dersiniz. Neyse uzatma yine konu dışına çekiyorsunuz konu banı yiyiyoruz.Bu yorumu okuyan Katakuri;
Valla karakterlerin kendi ağızlarından çıkan laflar ortada, hala aksini iddia eden benim gözümde Yamato'nun itibarını düşürmeye çalışıyordur bu saatten sonra.Yine de tam güç girişmiyor gibi duruyor. Kızı öyle hissediyor Kaido da geri basmaz he öyle diyorsan öyledir şeklinde davranıyor. Ama hep bir kontrollü savaşıyor hala daha bence.
Kızına vurmuyor'dan daha çok, Luffydeki gibi kendinden geçmiş şekilde savaşmıyor.Valla karakterlerin kendi ağızlarından çıkan laflar ortada, hala aksini iddia eden benim gözümde Yamato'nun itibarını düşürmeye çalışıyordur bu saatten sonra.
Zaten şu an için öyle duruyor. Ama Yamato diyelim yenilip yere düştüğü sıra Kaido'nun ağzından çıkacak sözlerle ya da flashbacklerinde gösterileceği durumlarla ortaya çıkacak bu. Su an için dediğin gibi gözüküyor ama ben öyle hissediyorum bunu da ilerideki bu sahnelerle görecek gibiyiz. Kaido da olsa durum aile olunca o bile az çok yumuşayabilir gibi lanse edebilir Oda.Valla karakterlerin kendi ağızlarından çıkan laflar ortada, hala aksini iddia eden benim gözümde Yamato'nun itibarını düşürmeye çalışıyordur bu saatten sonra.