Ben Oden'im Kozuki Oden böhhö öhö (öksürür) Odeğğn öhh (karnı guruldar) odeeeeenn!!Çocukken de ruh hastasıymış. ''Beni zincirlerden kurtar baba, Ben Oden'im'' böyle saçma bir diyalog görmedim.
Ben Oden'im Kozuki Oden böhhö öhö (öksürür) Odeğğn öhh (karnı guruldar) odeeeeenn!!Çocukken de ruh hastasıymış. ''Beni zincirlerden kurtar baba, Ben Oden'im'' böyle saçma bir diyalog görmedim.
Kurtlar Vadisindeki İskender ile kızının kavgaları aklıma geldi ya. Kaidonun seslendirmeni İskender Yamatonun da İskenderin kızı olduğunu düşün cuk oturuyor ya.Devamı:
Bildiklerimizden ihtimal olarak Nidai Kitetsu vardı ama uyuşmuyor. Yeni bir kılıç çıkacak herhalde ve üstelik iki kılıcı var.Ushimaru'nun kılıcı taratmanın vakti geldi. Bakalım kimin kılıcıyla eşleşecek ?!
Ryuma'nın tek kılıç kullanan biri olduğu neşterlenirse o kılıç Ryumadan kalan bir kılıç olabilir. Ya da Ryuma zamanında kullanmış karartmış. " Tamam bunu kararttım. Başka bir kılıç alayım onu karartayım" diye Hazan Suyunu almıştır.Ushimaru'nun kılıcı taratmanın vakti geldi. Bakalım kimin kılıcıyla eşleşecek ?!
Kurtlar Vadisi izlemediğimden bilmiyordum ama şimdi biraz baktım, bayağı iyi bir ikiliymiş. xDKurtlar Vadisindeki İskender ile kızının kavgaları aklıma geldi ya. Kaidonun seslendirmeni İskender Yamatonun da İskenderin kızı olduğunu düşün cuk oturuyor ya.