Evet aynı tilkiydi diye hatırlıyorum.Ryuma'nın yanındaki tilki şimdiki tilki mi?
Evet aynı tilkiydi diye hatırlıyorum.Ryuma'nın yanındaki tilki şimdiki tilki mi?
Zoroyuda , luffyide eleştirdim . Tabiki powerup alacaklar bu şekilde olması kötü oldu düşüncesindeyim.Çok uzun süredir bilinen altı dolu bir konuydu. Queen gibi Germayı bilen birisinin böyle bir konuyu açması ve Sanji'nin power up alması gayet normal.
Serinin sonuna doğru gelirken Zoro'nun birden kralın hakisi açmasını eleştirmiş miydin merak ediyorum . İki karakter de power up almak zorundaydı.
Olabilir.Ryuma'nın yanındaki tilki şimdiki tilki mi?
Evet ben usttekileri Ryuma sandım. Galiba onlar Ushimaru ile tilki.Tilkiyle takılan ushimaru değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum?Ryuma ile tilkinin bağlantısı var mı bilmem ama tilkinin efendisi shimotsuki ushimaru olması lazım.Görsel onlara benziyor zaten.
Smoker bu Momo'nun babası da antrenman falan yapmıyordu. Sırf doğuştan genetiği ve iki haydut tokatlaması sayesinde bu seviyelere gelmişti(WB ile karşılaştığı zamanlarda ki gücünden bahsediyorum). Şimdi bu velet sırf büyüde diye komutan seviyesine gelmiş midir?Bu arada Momonosuke boyut olarak Kaido'nun yarısı kadar anca vardır. Luffy'ye bakarak farkı anlayabilirsiniz.
Oden doğuştan güçlüydü, Momonosuke'de böyle bir şey görmedik. Oden onunla aynı yaşta olsa Kanjuro'dan böyle dayak yemezdi. Oradan pay biç.Smoker bu Momo'nun babası da antrenman falan yapmıyordu. Sırf doğuştan genetiği ve iki haydut tokatlaması sayesinde bu seviyelere gelmişti(WB ile karşılaştığı zamanlarda ki gücünden bahsediyorum). Şimdi bu velet sırf büyüde diye komutan seviyesine gelmiş midir?