Haftalık iznimi kullanıyorum.Sen evlenmedin mi he bırak peşimizi.
Alakası yok hepsi meşhur insanların çocukları. Bence hepsi aynı fırından çıkmış ekmekler gibi.Oda tayfayı tasarlarken
Onlarda tarihin tozlu raflarında unutulacak..Aga bee..Şimdi o kadar "Luffy aileden torpilli, Zoro mis gibi kendi yapıyor her şeyi" mesajları ne olacak merak ediyorum.
Ben sana olacak olanı söyleyeyim, dediydi dersin. Sanji suit aldı, Zoro Enma'yı aldı. Şimdi de Sanji gen uyanışı açacak, Zoro'da Enma'yı karartacak. Sanji'nin Haoshoku açacağını düşünüyorum ama bunu Queen'e karşı değilde Kaido'ya karşı olacağını düşünüyorum. Queen'e yapsa anlamaz ama Haoshoku bilen bir Kaido saldırıyı görünce anlayacaktır.Yalnız saldırılarına ekleyemiyor Zoro. Ayrıca Zoro şu an başka bir güçlendirme almadan King'i alacaksa ve Sanji güçlendirme alıp Queen'i alacaksa fark var demekir şu anda. Sanji güçlenince aşağı yukarı yakın seviyeye gelirler.
La oda laboratuvar ürünü. Normal değil.Biri ryuma çıkar
diğerinin Joy Boy olduğu söylentileri dolaşır.
Sanji çok orijinal adamsın vesselam.
Hahshs :dO güçlü saçlar nereden geliyor? Her şeyi kendi emeği ile yapan Franky reistir. Başkası değil...
Şu kısmı eklemeyi unuttun.Ben sana olacak olanı söyleyeyim, dediydi dersin. Sanji suit aldı, Zoro Enma'yı aldı. Şimdi de Sanji gen uyanışı açacak, Zoro'da Enma'yı karartacak. Sanji'nin Haoshoku açacağını düşünüyorum ama bunu Queen'e karşı değilde Kaido'ya karşı olacağını düşünüyorum. Queen'e yapsa anlamaz ama Haoshoku bilen bir Kaido saldırıyı görünce anlayacaktır.