Zoro Kaido ve Kocana ile dövüştü, onla oranla işteKing Marco ile dövüşmüş o kadar % kaçındadır?
Zoro Kaido ve Kocana ile dövüştü, onla oranla işteKing Marco ile dövüşmüş o kadar % kaçındadır?
İksiri unutuyonuz mu ben anlamıyorum.Zoro Kaido ve Kocana ile dövüştü, onla oranla işte
İksir haki mi yüklüyormuş?İksiri unutuyonuz mu ben anlamıyorum.
Handikap yaratacak ölçüde olsaydı belirtilirdi. Biraz yorgundur ama antik zoan olduğundan toparlamıştır. Yara aldığını sanmıyorum.King Marco ile dövüşmüş o kadar % kaçındadır?
32 kırık kemiği anında iyileştiriyor onu da yapar. Ayrıca tek başına savaşmadı yanında 4 kişi daha var.İksir haki mi yüklüyormuş?
O zaman Kaido'yu da handikaplı saymaya pek gerek yok?Handikap yaratacak ölçüde olsaydı belirtilirdi. Biraz yorgundur ama antik zoan olduğundan toparlamıştır. Yara aldığını sanmıyorum.
Neyden bahsettiğini bilmiyorumO zaman Kaido'yu da handikaplı saymaya pek gerek yok?
Bilenlere soruyorum zaten. Sen niye karışıyon birader.Neyden bahsettiğini bilmiyorum
Haa lan beni alıntıladın sandım bildirim gelince hahaha :dBilenlere soruyorum zaten. Sen niye karışıyon birader.
Yahu karşısındaki 1 adam 5 kişiden fazla eidyor, yanında yancı Law ile boş çar Kidd olsa ne yazar?32 kırık kemiği anında iyileştiriyor onu da yapar. Ayrıca tek başına savaşmadı yanında 4 kişi daha var.