Rakiplerinin durumu da denk degil ama. Jack cok daha fazla hasar almis durumda ve anlasilan bir gozunu de kaybetmis.Jack - YC3
Perospero - YC5
Denk olduklarını hiç sanmıyorum.
Rakiplerinin durumu da denk degil ama. Jack cok daha fazla hasar almis durumda ve anlasilan bir gozunu de kaybetmis.Jack - YC3
Perospero - YC5
Denk olduklarını hiç sanmıyorum.
Bunların başında da sen geliyordun sanki seni de unuttum sanmaLuffy ile de Garp'ın torunu, Dragon'un oğlu diye torpil demediler az. Tek Joy Boy yok ki yav.
Ben herkesle geçerim, beni Zoro'cular da Luffy'ciler de engelliyor. Adamlar birbiriyle gırtlaklaşacak seviyeye geliyorlar ama birbirlerine tahammül edebilliyorlar. Bana edemiyorlar.Bunların başında da sen geliyordun sanki seni de unuttum sanma
Teach'in en güçlü yonkou olduğuna dair elimizde bir veri yok henüzŞuan en güçlü Yonkou çünkü meyveleri dünyanın en güçlü meyveleri... Biri heryeşi yutabilir ve şeytan meyveli bedeni saf insana çevirirken biri ise yok edici bir güce sahip deprem meyvesi, durum böyle olunca ve teaach de diğer insanlara göre anormal olunca en güçlü olmaması içten bile değil. Savaş sonrasından bu yana 2-2,5 sene geçti hala orada takılı kalmayın bence...
Şuan teach büyük ihimalle alabastaya gitti...
Seni niye engellesinler olm bu site çok acımasız olmuş...Ben herkesle geçerim, beni Zoro'cular da Luffy'ciler de engelliyor. Adamlar birbiriyle gırtlaklaşacak seviyeye geliyorlar ama birbirlerine tahammül edebilliyorlar. Bana edemiyorlar.
Çok yoktur yav ama @Dracule Mihawk engellemişti mesela öyle hatırlıyorum.Seni niye engellesinler olm bu site çok acımasız olmuş...
Yami Yami başka bir boyut meyve kendisinin bile özellikle yıllardır aradığı meyve... Neredeyse herşeyi pasifize eden bir meyve açıkcası ondan ötürü artısı yüksek bir karakter Teach ve her zaman da özel biri olduğu vurgulanan karakter.Miwhawk dediği gibi bence şeytan meyveleri uyduruk güç Haki seride en önemli etken hakin yetmiyorsa room bile işe yaramıyor
Kralların hakisi ise şuan zirve güç kullanmasını bilene şeytan meyvesi ise extra kreması gibi
Roger ve Garp bunun en güzel örneği
Biri şeker biri mochi biri smoothie biri Allah bilir ne. Marmelat olmazlarsa yerler ehehuu.Big Mom ve adamları da o ateşin üstünde yemek yapıp yer.
Geleceği varsa göreceği de vardır Miyataaaa sdfs.King'in yakabileceği tek şey geleceği olur.
Kaido şuan en güçlü yonkou. Mangada geçti bu. Zoro da onun en güçlü olduğunu dile getirdi.Yami Yami başka bir boyut meyve kendisinin bile özellikle yıllardır aradığı meyve... Neredeyse herşeyi pasifize eden bir meyve açıkcası ondan ötürü artısı yüksek bir karakter Teach ve her zaman da özel biri olduğu vurgulanan karakter.