Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1023 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi gülüyorsunuz eğleniyorsunuz ama seri sonunda Zoro’dan güçlü 3 tane isim olur.Luffy,Teach birde Im-sama.Zoro adım göklerden cennetten bile duyulacak dediyse altını boş bırakmaz.Sanji de en fazla zararı ben vereceğim dedi mesela.O kadar güçlü olmaz ama Lobby kurnazlığı gibi çok zarar verir.O bence seri sonu mesajıydı.Enies Lobby bence son savaşın karşılığı.Neyse Zoro’ya dönelim.Seri sonunda Sabo’dan falan zayıf olmasını bekleyenler vardı.Beklemesinler çünkü şaka gibi.:hhh:
 
Seri sonu(Tüm zamanlar ve teoriler dahil bir liste):
1-Luffy
2-Im
3-Teach
4-Roger-WB
5-WB-Roger
6-Zoro
7-Shanks
8-Mihawk=Ryuma
9-Kaido
10-Big mom-Akainu
11-Akainu-Big mom
12-Sanji=(Prime) Kata
13-Kizaru
14-Kuzan
15-Fujitora
16-Ryokougyu
17-5 yaşlı sıralanır.
Zoro 4 bile olabilir belki time skip görürsek ve hala güçlenmişlerse. Bizim tayfanın çok güçleneceğini düşündüğüm için böyle oldu tabii. Prime Sanji ve kata bir tık üstte olabilir belki.
Zoro emanet duruyor orada. Garp'ı unuttun.
 
Garp ve Sengoku aklımdan çıkmış ama dediğim gibi yetişkin hallerini falan görürsek onları da aşmış olabilir. Çok değiştirmezdim sıralamayı.
Bu arada Luffy de 1 olmayabilir. Ama ilk 2 de olur her türlü.

Kaido 5 gölgeyi gördüğü sıra sınırın nerywe kadar çıkıyor demişti. Büyük ihtimal o beşlinin üstünde bir sınırı var. Bunlar haricinde ise İm Sama Joy Boy felan kalıyor çok gizemli olan.
 
IM ya da teach ten emin olamadım ama o kadar bölümden sonra en güçlü bitirir diye düşünüyorum ya.
Kaido'nun gördüğü 5 gölgenin ustunde olacak bence her türlü. Onların üstünde kim var kim olabilir dersen İm Sama ve Joy Boy vardır. Bunların yanına Luffy çıkacak ve Teach de çıkabilir gibi duruyor.

İlk 4 bunlardan oluşacak gibi.

Tabi İm Sama ile Joy Boy tamamen gizem ama gördüğümüz en etkili figür galiba Joy Boy. En gizemli figür ise İm Sama. İkisi birbiriyle kesinlikle bağlantılı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık