Hangi uyuşturucuyu kullandığını merak ediyorum.Joy boy - Ryuuma ilişkisi Luffy - Zoro ilişki çıkabilir. Sanji de çöp
Hangi uyuşturucuyu kullandığını merak ediyorum.Joy boy - Ryuuma ilişkisi Luffy - Zoro ilişki çıkabilir. Sanji de çöp
baba birisini yonkou üstü güce koymuşsun diğerini sağ kol etmişsin.Zaten aralarındaki adamların arasındaki güç farkı da az? İlla alt alta mı olmaları gerekiyor?
Sanji'yi görmezden gelenler bu arcın sonunda kafa kafaya verip ağlayacaklarbu yazar zoro ile sanjinin arasındaki güç farkıdaha nasıl az olduğunu göstersin cidden anlamıyorum artık.
Zoro emanet duruyor orada. Garp'ı unuttun.Seri sonu(Tüm zamanlar ve teoriler dahil bir liste):
1-Luffy
2-Im
3-Teach
4-Roger-WB
5-WB-Roger
6-Zoro
7-Shanks
8-Mihawk=Ryuma
9-Kaido
10-Big mom-Akainu
11-Akainu-Big mom
12-Sanji=(Prime) Kata
13-Kizaru
14-Kuzan
15-Fujitora
16-Ryokougyu
17-5 yaşlı sıralanır.
Zoro 4 bile olabilir belki time skip görürsek ve hala güçlenmişlerse. Bizim tayfanın çok güçleneceğini düşündüğüm için böyle oldu tabii. Prime Sanji ve kata bir tık üstte olabilir belki.
Hayır Prime Kata dedim. Kata'nın ileride yonko gücünde olmasını bekliyorum yani. Biri Yonko ve belki biraz üstü, diğeri de yonko üstü. Hatta altta belki sanji biraz da yukarıda olabilir dedim.baba birisini yonkou üstü güce koymuşsun diğerini sağ kol etmişsin.
Garp ve Sengoku aklımdan çıkmış ama dediğim gibi yetişkin hallerini falan görürsek onları da aşmış olabilir. Çok değiştirmezdim sıralamayı.Zoro emanet duruyor orada. Garp'ı unuttun.
Bu arada Luffy de 1 olmayabilir. Ama ilk 2 de olur her türlü.Garp ve Sengoku aklımdan çıkmış ama dediğim gibi yetişkin hallerini falan görürsek onları da aşmış olabilir. Çok değiştirmezdim sıralamayı.
IM ya da teach ten emin olamadım ama o kadar bölümden sonra en güçlü bitirir diye düşünüyorum ya.Bu arada Luffy de 1 olmayabilir. Ama ilk 2 de olur her türlü.
Kaido'nun gördüğü 5 gölgenin ustunde olacak bence her türlü. Onların üstünde kim var kim olabilir dersen İm Sama ve Joy Boy vardır. Bunların yanına Luffy çıkacak ve Teach de çıkabilir gibi duruyor.IM ya da teach ten emin olamadım ama o kadar bölümden sonra en güçlü bitirir diye düşünüyorum ya.