Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1023 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marco bu arc bigmom veya kaido ile savaşacak gibi duruyor.
Bu kqdar erken bitmesi hem tuhaf hemde sanki gücünü birşey için topluyor gibi.

Tamam bu adam 2v1 attı epey insani iyileştirdi evet bunlar çok zor şeyler ama ne queende ne king de çizik yok. Bu kdr erken bitmez. Birşeyler dönecek belli ki , veya Marco tuhaf birşeyle farketti Cp0 ı.bulmaya gidebilir.
 
Vegapank'a momo'nun meyvesinin başarısız olduğnu düşündüren ne cidden merak ediyorum kaido'nun meyvesinden hic bi farkı yok görünen.
Açıkçası ben de başarısız olduğunu düşünmüyorum,
Vegapank'ın nasıl bir insan olduğu henüz belirsiz Şeytan Meyve'lerinin her biri ayrıca bir silah, dolayısı ile Dünya Hükümeti'nin bu meyveleri silah olarak kullanacağını bildiği için proje başarısız oldu izlenimi vermiş olabilir, zaten Momonosuke meyveyi Punk Hazard'da buluyor yani terk edilmiş bir bilim üssünde.
Ha eğer dersek ki madem bu adam barış yanlısı yaptığı Pacifista'lar nedir silahlar nedir o zaman? Açıkçası ben bunları bir şekilde zorla yaptığını veya iyi netle geliştirdiği teknolojinin başka bir bilim adamı tarafından modifiye edilip silahlaştırıldığını düşünüyorum.
 
King de quuen de garip güçlere sahip. Bu queen acaba vinsmokelerin ciborgunu kendinde de denedi mi. Acaba robot olduğu için mi gelen saldırıları dert etmiyor. Yani kanıyor falan ama o kanamalar ona acı çektirmiyor mu acaba.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık