Onlar da eklenirse tamamı ölmemiştir bence. 1 tane de onlardan yaşıyor olabilir. Sadece göstermek için Solaria eklenmez diye düşünüyorum.Lunar sanırım ay demekti solar da güneş. Lunaria nın yanında bir de solaria görür müyüz acaba? Bu iki ırk birbiriyle kavga edip birbirlerini yok etmişler yerine mary geo almış hayatta kalan tek kişide king olmuş.
Ve yok mu demesi: benim tam adim Vinsmoke King diyeSarışın uzun saçlı biri çıkacak gibi bir his var bende admin.
Ula sonradan değiştirdin işte. Biz de onu diyoruz.İnsanlara iftira atmadan evvel bunun çürütülemeyecek bir şey olduğundan emin olsan senin için daha iyi olur.
Karakterlerin Güç Seviyeleri
Ben ne diyorum sen ne diyorsun.Bir kere kullanılan birşeyle süreklilik arz eden oda açmak,kafes açmak,sürekli bisküvi üretmek gibi kullanımları bir tuttuğuna göre hiç tartışmayalım.Bu konuda cephe alındığı için fikir değiştiremeyeceğim belli de neyse. Yani şu dediğin mantığa göre bi logia...www.korsanfan.com
Franky Robocop'un kaynı diye biliyorum benFranky'nin özel soyunu merak ettim.
Tabi. YersenUla sonradan değiştirdin işte. Biz de onu diyoruz.
Tam tersi Marco çok güçlü adam.Ya Marco balon, yada sağ kol ve sol kollar çok güçlü.