Dostum bölümde çok net izah etmiyor mu durumu ?Peki dövüşlerinin %90'ı kılıç teknikleri kullanırsa yine değil mi dersin?
Yahu adam 1 tane kılıçla saldırıyorsa 1 tane tekme yumruk falan savuruyor.Peki dövüşlerinin %90'ı kılıç teknikleri kullanırsa yine değil mi dersin?
Adam kılıç ustası değilim de demedi sonuçta. Bir şey dediği yok. Sağa sola bakıyor anca.Yahu adam 1 tane kılıçla saldırıyorsa 1 tane tekme yumruk falan savuruyor.
Zoro bile ''Kılıç ustası olduğunu söylemedin'' diyerek adamın kılıç ustası olmadığına vurgu yapmış, sen hala kılıç kullansa falan diyon. Adamın meyvesi Zoan, ateş yeteneği var, tekme, yumruk vb. atıyor. Fakat kılıç kullanıyor diye kılıç ustası mı ilan edelim şimdi?
Kılıcın kendi görüntüsü için demiştim onu. :dadam kılıcı ağzında dişleyerek tutuyor ne asili
King'in kendini nasıl gördüğüne bağlı.Peki dövüşlerinin %90'ı kılıç teknikleri kullanırsa yine değil mi dersin?
Şuraya doğru gidiyorum artık az kaldı!Adam kılıç ustası değilim de demedi sonuçta. Bir şey dediği yok. Sağa sola bakıyor anca.
Demek istediğimi yanlış izah ettim. King' in aslen kılıç ustası olduğunu iddia etmiyorum. Ne kadar Zoro, bu durumu bahsettiğiniz gibi yorumlamış olsa da ilerideki sayılarda, mangayı okurken okuyucular tarafından farklı yorumlamalar ortaya atılabilir. Sonuçta herkes bu ikilinin dövüşlerinden göreceğini istediği şekilde yorumlamakta serbest. Bana da bariz şekilde açık gibi gelen konularda çok sefer tartışıldığını gördüm. Bana kalırsa King' in dövüş şekli kime kılıç ustası denir tartışmalarına yeni bir soluk getirecek.Dostum bölümde çok net izah etmiyor mu durumu ?
Kendini arayan kral Ryuma kendi fıkrasına gülen de seninki.Kim o? Roger mı?
E tabi ki kılıç ustası, eğip bükmenin anlamı yok.Yahu adam 1 tane kılıçla saldırıyorsa 1 tane tekme yumruk falan savuruyor.
Zoro bile ''Kılıç ustası olduğunu söylemedin'' diyerek adamın kılıç ustası olmadığına vurgu yapmış, sen hala kılıç kullansa falan diyon. Adamın meyvesi Zoan, ateş yeteneği var, tekme, yumruk vb. atıyor. Fakat kılıç kullanıyor diye kılıç ustası mı ilan edelim şimdi?