Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1022: Yıldızlar Sahne Alır

Bölüm nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    227
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar şimdi Marco'nun Wano'da Big Mom korsanlarının gemisini aşağıya uğurladıktan sonra bulunduğu ilk yere gidelim.. yani Koca ana ile olan çarpışmasına
Kısa bir çarpışmanın ardından, Linlin'in gücüyle Marco'nun savunmasını aşmaya çalışarak zaman kaybetmek istemediğini görüyoruz. Ek olarak buradaki diyaloglardan, King eşleşmesi de elinden alınmışken, tekrar Linlin, Marco ikilisinin bir araya gelebileceğini gösteren bir diyalogda var bu sayfalarda... Buradan Marco'nun savunmasının, en tepe karakterler için bile sıkıntı yaratacak düzeyde olduğunu çok rahat söyleyebiliriz.

Şimdi geldik Queen ve King'le birlikte tek başına mücadele eden Marco'ya..
Girişte Marco'nun şok dalgasının Queen üzerinde etkili olduğunu görüyoruz. Sayfada dikkat edilmesi gereken diğer nokta Marco yara bere içinde çizilmiş savaş başlayalı baya olmuş yani..
Ardından gelen sayfa zaten dediğimi doğrular nitelikte, Marco'ya fütursuzca yaptığı saldırılar sonucunda hala ayakta olmasına Queen isyan ediyor. Queen'le savaşmasından fırsat bulan King, Marco'nun anka kanadını kökünden kesiyor.
Kesilen parçayı Marco, King'e yöneltiyor ve ilginç bir saldırı kullanıyor.
Yediği saldırının ardından doğrulmaya çalışan King, yüzüne bir darbe daha alıyor. Ardından ayağa kalkmaya çalışan Queen'in yüzü anka pençesiyle buluşuyor. Kendi ligi ve bir alt ligindeki iki adamla aynı anda uğraştığı için, yıpranmış görünse de iki kişiyi karşı en fazla bu kadar dominant savaşılırdı heralde.
Son sayfada muzaffer olarak poz verse de savaşın aleyhine döneceğini kendi ağızından söylüyor. Tabi Queen ve King'in bu savaşın bir karesinde kan kustuğunu da söyleyelim.
Ayrıca Marco, yaşlı da olsa eğlenmeyi biliyor :)

Her neyse son sayıya gelelim herkes taze, taze okduğunu için daha da panel eklemiyorum. Yani daha öncesine baktığımız zaman, Marco'nun orada döverek başlayıp, kısa süre içinde bitkin düştüğü bir durum söz konusu değil, anlaşılacağı üzere savaşın ilerleyen bir bölümünden kesit alıyoruz ve aldığımız kesitte zaten Marco bitkin bir halde. İki tane 1 milyon üzeri ödüldeki komutanla kapışırken, diğer rakibine sürekli açık alan verdiğini de es geçmemk lazım. King'in serideki ilk saldırısını da bulduğu boşlukta yakaladığını hatırlatmak isterim. Marco, bitkin bir halde olsa da savaş kesitinde gördüğümüz halden hasar olarak çok farklı değil aynı durum diğer ikili için de geçerli tabiki.. Burada başardığı şeyle Marco övülmesi gerekirken, ilginç bir şekilde gömülüyor. Bu kadar ezici sahneleri varken, King'in altına koymakta.. ne bileyim :d

Bitkin olsa da hala teközlemeden savaşabileceğini gösteren bir Marco var arkadaşlar ;)

Son düzenleme:
Daha çok Marco'yu dövüp kenara atmışlar gibi duruyor.

Marco geçen bölümlerde ikisine girişiyordu da bu adamlara hiç bir şey olmamış. Benim tuhafıma giden o.
Sorun orada. Okuduğumuz sayılara bakarak yorum yapıyorum. Bana hiç 1v2 atıyormuş gibi gelmedi. Sadece 1 sayı hariç. Zaten Queen'i sadece 1 sayı da King ile birlikte Marco'ya karşı gördük. Bir daha o kadar net görmedik sonra. Sonrasında Chopper'i Sanji'yi karşısına aldı Queen. Yok zehirdir, panzehirdir bu adamı her gördüğümüzde Marco'dan ayrıydı Queen. Bu yüzden de bana 1v2 gibi gelmiyor artık. Marco'yu küçümsemiyorum ama hiç hasar verememiş olması tuhafıma gidiyor bende. Tankla tankla nereye kadar yani. Çok güzel bir meyve ama sadece avantajı buysa birazcık geri de kalıyor benim için güç olarak.

Görmediğimiz şeylerden tahmin yaparak konuşmamak lazım bence. Offpanel olan şeyi tahmin yaparak bu adam 1v2 attı demek biraz bana saçma geliyor. Bu sayı da bile hala Sanji devam ediyor Queen ile kapışmaya. Yerden kalkınca basıyor tekmeyi ağzına. :D

• Like
Tepkiler: Tyr
Marco yapması gerekenin çok daha fazlasını yaptı bence. Bu kadar güçlü iki adamı bu kadar süre tutabilmesi meyvesini ne kadar iyi kullandığını gösteriyor. Bunun bir tık üstü zaten en zayıf imparator ile savaşmaya denk gelir sanırım.

Sorun orada. Okuduğumuz sayılara bakarak yorum yapıyorum. Bana hiç 1v2 atıyormuş gibi gelmedi. Sadece 1 sayı hariç. Zaten Queen'i sadece 1 sayı da King ile birlikte Marco'ya karşı gördük. Bir daha o kadar net görmedik sonra. Sonrasında Chopper'i Sanji'yi karşısına aldı Queen. Yok zehirdir, panzehirdir bu adamı her gördüğümüzde Marco'dan ayrıydı Queen. Bu yüzden de bana 1v2 gibi gelmiyor artık. Marco'yu küçümsemiyorum ama hiç hasar verememiş olması tuhafıma gidiyor bende. Tankla tankla nereye kadar yani. Çok güzel bir meyve ama sadece avantajı buysa birazcık geri de kalıyor benim için güç olarak.

Görmediğimiz şeylerden tahmin yaparak konuşmamak lazım bence. Offpanel olan şeyi tahmin yaparak bu adam 1v2 attı demek biraz bana saçma geliyor. Bu sayı da bile hala Sanji devam ediyor Queen ile kapışmaya. Yerden kalkınca basıyor tekmeyi ağzına. :D
Benim de beklentim bu değildi, Marco için en azından şu sahneyi çizmeseydi bari.

Şu f6 kalkar gibi olursa momün tayfa ihanet edecek gibi duruyor. Cidden peros dışında sanki hicbirsey olmayacak diğer kimselere.
Smothie f6yi birbir kılıçtan geçirecek.

Bu yorumunun bir üstündeki yorumu okumanı öneriyorum belki fikrin değişir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık