Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1022: Yıldızlar Sahne Alır

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    227
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında iyi bölüm. Bölümlerdir devam eden şeyler son buldu ya da bulmak üzere. Onigashima yaklaştı, Luffy iyileşti, Tobi Roppo'nun düşüşü gösterildi. Neko Perospero'yu buldu. 2-3 bölüme bitecek olan Raizo vs'si başladı. Hawkins, senin kadar çıkarcı olan sadece 1 kişi biliyorum, bu arc'a renk kattın. Marco'nun sahnelerini de sevdim.
Niye orta verdim? Son sayfa biraz ucuz. Sevdim mi? Bayıldım ama fanlar sevinsin diye ödüllerinin toplamı tahminen 3 milyarı bulan iki adam harcandı.
 
Son düzenleme:
Marco'nun olgunluğu sahneyi yıldızlara bırakıyorum benden bu kadar demesi,King'in Zoro'yu iyileştirmeye çalışıyorlar iyileşmeden bulun onu durdurmalıyız deyişi,Sanji ve Zoro'nun aynı anda yaptıkları saldırı ve saldırı sonrası Zoro'nun bunları indirirsek deyip Sanji'nin tamamlaması ve Luffy'nin KK olmaya daha yaklaşacağını belirmeleri.Luffy çok ballı adam arkasında böyle iki sağlam adam var dünyanın en güçlü adamının en iyi 2 adamını indirecekler düşündükleri şey Luffy'nin KK olması. Son yılların en iyi sayılarından birisiydi benim için.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık