Sanji zaten ateşiyle şekere karşı güçlü pek de bir şey yapamaz bence Peros maksimum çabasında da.Perospero Brook ve Chopper'ı şekere falan dönüştüyordu. Sanji'ye ise hala ok atmakla meşgul, kafadan sıkıntılı bu adam cidden.
Sanji zaten ateşiyle şekere karşı güçlü pek de bir şey yapamaz bence Peros maksimum çabasında da.Perospero Brook ve Chopper'ı şekere falan dönüştüyordu. Sanji'ye ise hala ok atmakla meşgul, kafadan sıkıntılı bu adam cidden.
BM korsanlarının gerçek kaptanı Perospero'un bu kadar kolay devrilmeyeceğini biliyordum.
Şşş! Çaktırma.Yavaş atsın anasını satayım. İki yonkouyu 1 saniye tutması ne zamandan beri vs oldu.
Yapar yapamaz o ayrı da hiç başka bir şekilde saldırmayı denememesi garibime gitti.Sanji zaten ateşiyle şekere karşı güçlü pek de bir şey yapamaz bence Peros maksimum çabasında da.
Böyle giderse,Koca Ana'yı da Kid'e yem edebilir Oda.Marco falanda gelir.Zoro’ya aşıyı anlatmaları, aşıyı yemesi, sargıdan çıkarmaları falan ne kadar sürmüştür? Sanji bayadır tutuyor galiba bunları.
Sanjiyi geçtim Kidd’e ne oldu? Hala big mom’la bakışıyor mu acaba?
Zoro Wano'da ejderha kesecek bence deBen nedense hala daha Zoro'nun Ryuma'nın soyundan geldiğini ve ejderha Kaido'yu keserek dragonslayer titleını alacağını Shusui'nin tekrardan Zoro'ya verileceğini düşünüyorum.