Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1022 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ace'in tekniklerinin hepsi alan hasarı,öyle kırılan bisküvilerin askerlerden tekrar yenisini yapamaz Cracker.Çünkü yok olacak.Aynı zamanda Ace dediğimiz adam daha denize açıldığının ilk zamanlarında Jinbei ile su kenarında dövüşüp yenilmemiş birisi.En basitinden hiken tekniği bile 5 gemiyi ard arda parçalayacak güce sahip.Entei gibi bir tekniği zaten söylememe gerek yok.Nihai tekniği adamın.Diğer özelliklerde iyi durumda olan birisi Ace.


Herifin dövüştüğü kişiler şimdinin filo amirali,diğeri de imparatoruydu.Hep ağır toplarda gördük kendisini.Küçümsenmesinin sebebi bu.Başka bir şey değil.Rebecca gibi bir low bile meraya sahip olunca Dof'u yenmenin hayalini kurabiliyor.Ace'in dünyadaki tasvirinden bir örnek.

Kaido ile savaşan Yamato bile Ace'i yenememiş,üzerine çok güçlü diyorsa bu adam Jack lvl falan değildir zaten tasvir olarakta.
O zamanki Jinbei çok farklı. Yani şu ana bir etkisi yok güç olarak bence.

Yok ettiği gemiler ise öyle büyük gemiler değil. Ve sıradan korsan oldukları için savunmuyorlar bile gemilerini.
Yamato dövüşüne gelirsek Yamato ciddi bile olmayabilir. Meyvesini hiç kullanmıyor dövüşte. Sıkılmıştım bile diyor ve ondan sonra da sadece yumruk ve sopa tokuşturuyorlar.
 
Ace'in saldırılarını güçlü olarak düşünemiyorum ben çünkü ateş artık seride çok güçsüz kaldı. Ace in ateşi özel bir ateş vs. olabilir ama mesela Franky nin ateşten hasar aldığını düşünmeye çalışıyorum ama düşünemiyorum olmaz çünkü öyle bir şey. Artık herkesin ateş kullanabilmesi de cabası ateş kullanmayan karakter kalmayacak yakında seride.
 
dof,cracker muhabbetinde meyvesiz fiziksel durumları göz önüne alarak bu yorumu yapıyorum. Dof dediğiniz adam ada turladı fakat çok iyi bir tanktı onu söyliyim adam bir türlü yatmıyordu. Crackerde hiç dayak yememiş bir tip var. Dofuda kılıfına uydurup halkı arkasına alıp lawın yardımıyla g4 handikapıyla yendi işte.
 

Üye silindi 7459

Geçen yapılan capslerden birinde geçiyordu.Sahte Zoro spoilerı veren gerizekalı koreli diye iyi güldürmüştü. :D Çizsin diyorsun ama belli olmaz çizdiği şeyler kan akıtabilir de.
Bu işe @Montana el atmalı. Worstgen'e reddit'e ikişer tane resim salla herkes hizaya gelsin bu böyle devam etmez sürekli köşeye sıkişıyoruz
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık