Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1022 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
King ve Queen'in Dof'tan üstün feati yok.Onu geç.King o saldırıyı 1v1 de atmıyor.Yanında Queen varken atıyor.Çok da matah bir saldırı değil zaten.Peros yaralı başladığı dövüşte 1v2 yenmişti o 2 sulong minki.Jack'in bir zahmet farkı olsun.Jack de 5 tanesini indirip ayrı yerinden soluyordu zaten.Hadi onu geç Peros ligi Who'ya Jinbei'nin yaptığı bariz.Dof Jinbei'den aşağı kalır bir adam değil yani.
5 tanesi + diğer mink sulonglar
 
İşte iksini aynı anda tutacak gücü falan yok. Yav Jack dediğimiz adam tepki veremedi ya 10 gün dinlenmeden savaştığı adamlara karşı.. Sulong modda ikisi aynı anda dalınca adam karşı bile koyamadı direkt ölüyordu. Hani sulong mod daha farklı ama.. bu adam Inu ve Neko hariç tüm sulongları da yok etti. Bak Law ve Kid'i bir süre tutar de eyvallah bunda bir yanlış yok. Gayet savaşır ama ikisini aynı anda tutması şu noktada pek mümkün değil.
Marco Dofsa King ve Queen de Law-Kiddir. Klasman farkı böyle ifade edeyim daha anlaşılır olur sanırım.

Killer olayından Kide handikap vurulacak mı acaba

Law’ı indirmek için yanına amiral çağıran dof mu tutacak ikisini?
Dövüşte ne oldu gayet gördün bence. Konu dışı yapmanın anlamı yok.
 
Marco Dofsa King ve Queen de Law-Kiddir. Klasman farkı böyle ifade edeyim daha anlaşılır olur sanırım.

Killer olayından Kide handikap vurulacak mı acaba


Dövüşte ne oldu gayet gördün bence. Konu dışı yapmanın anlamı yok.
Öncesinde 30 dk Fuji+Dof ile dövüşen Law'a karşıydı Dof xd.


5 tanesi + diğer mink sulonglar
İndirdiği 5 tane gözüküyor.Ki Shishialan harici Wanda ve Carrot'dan daha güçlü değildir.
 
Sanji ve zoronun vs queen ve king; 4 lü dövüş isteğim (zoro engeller sanji vurur sanji engeller zoro vurur vs gibi) gerçek oluyor herhalde. Sağlam diyaloglar geliyor hazırlanalım ?
 
Sanji vs Queen&King sahnesine gerek var mıymış ya? Sanji vs Queen sürerken King gelip ''Bir veledin işini bitiremiyor musun Queen?'' diyip Queen'i ayar etseydi ve yerde yatan Zoro'yu görerekten aradan çıkarma isteğiyle dalsa o esnada Marco kurtarsa, sonra Zoro kalkıp Zoro vs King başlasa, aynı anda da Sanji saldırsa ve o sözleri deseler daha güzel olmaz mıymış?

Toplam ödülleri Teach'i geçen sağ ve sol kolun, 330 milyonluk germa torpilli ve elle tutulur bir güç şovu olmayan Sanji'ye çullanması akla mantığa sığmıyor. Sanji yerde de olsa, bu sahne 10 saniye de sürse mantıksız. Queen vs Sanji zaten sürmüyor mu? King neden karışarak kendini küçük düşürüyor? Hadi diyelim iş çabuk olsun aradan çıksın diye yapıyor, o zaman neden beceremiyorlar? Tobi Roppo'da görülen durumun aynısı olmuş. Sırf tayfanın karşısındalar diye güç, zeka ve haysiyet düşmesi yaşayan Yonko adamları... :bilmem:

Sanji ve Zoro'nun birlikte dövüşüp böyle güzel bir diyalog sunmaları her ne kadar hoşuma gitse de, mantıksızlığı görmezden gelemedim ve herkes kadar yükselemedim. King-Queen arası da elle tutulur bir güç farkı her halükarda çıkacaktır. Yeni değinilmiş ırk kabiliyetleri ve henüz görmediğimiz hibriti bunu destekler.
 
Şimdi Hawkins zarar görürse Kidde zarar görecek aynı yerinden ama Killer Hawkinsin sol kolunu keserse nolacak Kidde o kol yok bug mı olacak ne olacak sdfshasj
 
Zoro queen den et kesecek , sanji kingin ateşiyle o eti pişirecek. O kadar ara olmasına rağmen bir kaç haftadır beklememize değen bölümler okuyoruz
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık