Geçecek tayfa bulacağım demedi mi ? Ya birebir kapışsınlar yada bunlar karasakal tayfasına yenilince karasakal tayfasını indirip kanıtlasın.Onlar kadar güçlü tayfa toplayacağını söyledi. Karşılaşırken o kalibrede olmaları gerekiyor bence
Geçecek tayfa bulacağım demedi mi ? Ya birebir kapışsınlar yada bunlar karasakal tayfasına yenilince karasakal tayfasını indirip kanıtlasın.Onlar kadar güçlü tayfa toplayacağını söyledi. Karşılaşırken o kalibrede olmaları gerekiyor bence
Ya mesela Marco dövüşünü düşünüyorum. Chopper ve Queen dövüşürken Marco oturup izledi neredeyse, King de ortada yok.Bence ikili görmek iyi olur. Çatıda güzel işler çıkardı Oda.
Oda'nın sayısal üstünlük olayı işte, geniş bir dövüş oluyor, bazen başka karakterler araya giriyor demek ki.Ya mesela Marco dövüşünü düşünüyorum. Chopper ve Queen dövüşürken Marco oturup izledi neredeyse, King de ortada yok.
Bu sefer de Marco ortadan kaybolmuş, Sanji, King ve Queen ile 2 vs 1 yapıyor.
Hiçbir şekilde mantığı yok olayların. :d
Zoro hiç hayali varmış gibi konuşmuyor artık.Adamın hayali diğerlerinin hayallerinin toplamından daha büyük yalnız Birisi Mihawk'ı geçmek için uğraşıyor.Diğeri ise Mihawk'ın bizzat ben o ligdeki adamlardan değilim dediği kişileri geçmek için uğraşıyor.
Demek karşılık verse Sanji Topkekte Kata’yı alırmış.Kata dua etsin ki düğünümüz var terbiyesiz herif diye Kata’ya karşılık vermedi. @Miyata IchiroYa mesela Marco dövüşünü düşünüyorum. Chopper ve Queen dövüşürken Marco oturup izledi neredeyse, King de ortada yok.
Bu sefer de Marco ortadan kaybolmuş, Sanji, King ve Queen ile 2 vs 1 yapıyor.
Hiçbir şekilde mantığı yok olayların. :d
Hayal değil çünkü. Mihawk’ı indirip geldi haberin yok mu?Zoro hiç hayali varmış gibi konuşmuyor artık.
Cabaji dövüşünü atmıştım. Normalde Zoro dikkat kesilirdi Kingin kılıcına, anında rakibin benim derdi.Zoro hiç hayali varmış gibi konuşmuyor artık.
Sanji boğar Dof'u şu an xd.King ile Queen fos çıktı diye sallamana gerek yok .dDemek karşılık verse Sanji Topkekte Kata’yı alırmış.Kata dua etsin ki düğünümüz var terbiyesiz herif diye Kata’ya karşılık vermedi. @Miyata Ichiro
Sanji de kaç arctır all blue demiyor.Zoro hiç hayali varmış gibi konuşmuyor artık.
Ya zaten Kaido'daki gibi ölümüne bir dövüş olmaz benceGeçecek tayfa bulacağım demedi mi ? Ya birebir kapışsınlar yada bunlar karasakal tayfasına yenilince karasakal tayfasını indirip kanıtlasın.