Lan ben spoilerın düştüğü saate kadar uyanıktım. Şu muazzam bölüme bakmadan nasıl uyumuşum. Marco ne yapacak acaba şimdi..
İşte o izde bile Enma'da efekt var. Fena patladınız bence de.Çok patladık yav, patlayışımız Kaido'da iz bıraktı o kadar patladık
Law tayfasının zayıflarını öyle yapmıştı.O kirli oynuyor denebilecek bir hareketti.Ama bu Kid direk düşmanı.Ve Law tayfası gibi bir saldırıya ölecekse hiç uğraşmasın zirve falan.Şu an yaptığında sorun yok.Onursuzcadır ama önceki olay gibi değildir.Meyvenin nimetlerinden yararlanmak zorunda yoksa yaşatmazlar.Sevdiği birini rehin almış oluyor, kirli dövüşüyor yani. Yoksa 1000 tane kukla alsın banane gücü o zaten. Killer ile öyle baş edemiyor demek ki.
Vardır illa ki bir zayıf noktası Killer çözer, bir de beraber takıldılar kısa dönem belki yeteneği hakkında bir fikri vardır.@Montana Yine elini kolunu bağlamışlar Kid ustamın . Ya da dur. Kid, Big Mom'u şamarlayana kadar Killer dayak yiyecek sonra tek atacak ?
Kendini inandır böyle.İşte o izde bile Enma'da efekt var. Fena patladınız bence de.
Aslında senin dediklerin de benimkilere ters değil. Ben adam şerefsizlik yapıyor diyorum, sen de onursuzca diyorsun sorun yok. Ben yeneteğine bir şey demiyorum yoksa adamın yeteneği şerefsizlik bir de üstüne iyice şerefsiz oğlu şerefsizliğe soyunmuş, meyvesini haddinden fazla iyi kullanıyor yani. Yaşatmazlar kısmını zaten en başından yazdım yav Killer ağır kaçar buna.Law tayfasının zayıflarını öyle yapmıştı.O kirli oynuyor denebilecek bir hareketti.Ama bu Kid direk düşmanı.Ve Law tayfası gibi bir saldırıya ölecekse hiç uğraşmasın zirve falan.Şu an yaptığında sorun yok.Onursuzcadır ama önceki olay gibi değildir.Meyvenin nimetlerinden yararlanmak zorunda yoksa yaşatmazlar.