Onu da yenemezse Hawkins korsanlığı bıraksın.Killer ya kaptan bile değil.Bence oradan efsane birşeyler çıkacak.Kid şekil yapacak ben Killer ile çok kapıştım bu kesmeler bana koymaz şeklinde.Ama keşke Luffy’i bebek yapsaymış Luffy tam bir dayak arsızı biliyorsun.Abi Kid çok güçlü gibi bir de adama handikap bağlıyor yav. Kardeşim bu adam bölüm kötüsü mü? Hawkins o yeteneği Kaido'ya karşı kullanır diye teori kastı bu millet bu kadar. Şerefsiz Hawkins lan bari hile hurdasız dövüş adamlara ihanet ettiğin yetmiyor. Ne bahtsız tayfa lan bu.
Yenebilecek olsa öyle hile hurdaya başvurmaz zaten. Killer bayağı güçlü Hawkins'den büyük ihtimal.Onu da yenemezse Hawkins korsanlığı bıraksın.Killer ya kaptan bile değil.Bence oradan efsane birşeyler çıkacak.Kid şekil yapacak ben Killer ile çok kapıştım bu kesmeler bana koymaz şeklinde.Ama keşke Luffy’i bebek yapsaymış Luffy tam bir dayak arsızı biliyorsun.
Hile hurda değil adamın meyvenin olayı o kullanmasın mı ?Yenebilecek olsa öyle hile hurdaya başvurmaz zaten. Killer bayağı güçlü Hawkins'den büyük ihtimal.
Sevdiği birini rehin almış oluyor, kirli dövüşüyor yani. Yoksa 1000 tane kukla alsın banane gücü o zaten. Killer ile öyle baş edemiyor demek ki.Hile hurda değil adamın meyvenin olayı o kullanmasın mı ?
Son bir kez daha bakın ve kusura bakmayın :d Başlık hariç her şey tam.Çeviri değişti. Tekrardan okumanızı öneririm.