Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1022 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi de zoro bu adama baya ters rakip.

bayadır burda “Kata’nın hakisi, marco’nun anka kuşu iyileşmesi varsa King’in ırktan gelen bişeyi vardır” diyorduk. Adamın ırk gücü ateş çıktı zoro’da da ateş kesme var:D

Tam zoro’nun yenebileceği tarzda rakip tasarlamış mangaka kimse kusura bakmasın. Şuan gerçekten sağ kol seviyesindeyse bu kadar avantajı varken denk dövüşmemeleri lazım.

Zaten enma’nın hasarı sayesinde dinazorların sağlam derisi anlamsız kalmıştı zoro karşısında. Bi de ırkı anlamsız kaldı şimdi.
Kata'nın lütfü aşkından bütün güçleri anlamsız kaldı, en son kudret pompalıyordu hadi lütfüm kalkmıyor musun diye, ama bir etki etmemişti size :ehe:
 
Zoro bazı özellikler konusunda sağ kollardan bile öte,bazı konularda da geride.Aşağı yukarın aynı ligin adamı.King'te ileri silahlanma çıkarsa Zoro'nun ateş kesme avantajı olmasına rağmen dövüşü zar zor kazanma durumu olabilir gene.
 

Silinmiş Üye

-Aslan Sanji
-Hawkins öl artık.

-Yonko lobisinde olup sağ ve sol kola amiral eder diyen çok az kişi vardı. 1 amiral = 4 yonko diyen amiralciler yanıldığı zaman ben de amiralcileri gömeceğim öyleyse. :d
1 amiral = 4 yonkou diyeni önce biz taşlarız, merak etme ustam :d
 
Ulan Sanji hiç mi arası olmaz biz insanın. Bir geliyor Daifuku'da zorlanıyor, diyoruz çöp, diğerinde Marco gibi "Bu ikisiyle aynı anda dövüşmek zor."

Yalnız Marco da King'i resmen kafese koydu. Sağa sola uçmayı yasakladı. Hem engel oluyor hem de sürekli sırıtarak konuşuyor. Kizaru adaya gelmiyor mu ey ahali, Marco vs. Kizaru istiyom. İki gevşek birbirine acımadı ki acımadı ki yapa yapa dalsın.
 
Yalnız King ile Queen'in hakkını yemeyelim. Marco, Zoro ve Sanji üçlüsü anca tutabiliyor bunları. Zoro bit de sıfır kilometre. Hani Kaido önünde sıfır kilometre olsa Kaido'ya tek atardı denen adam. Zoro fanları(bazıları) utanır mı acaba. :ehe: :oleyo:
 
Son düzenleme:
Keske zoroyla sanji bu ikiliyi cabuk indirse de catiya ciksa. Ama sadece destek olarak. Luffyden rol calmadan. Guzel sahneler cikabilir. Ayni sekil killerin da bmye destege gitmesini isterdim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık