Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1022 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:( Vaas başkan iyi güzel sanji sov yapiyorda. Doğru düzgün bir altyapı hazırlamadi bunlara. :(

Tamam neyse ne önemli değil. Adama Marco yol veriyor. Ben bittim siz gidin yiğitler diye.

Farketmez kanks. Zoro sonuçta Kingi kesmiş. Bence 0 mantık ama. Oda Zoroyu çok güçlü yapmayı kafaya koymuş onu diyorum.
Taiyshoo güç dengesi adına bir şey kalmadı ki zaten eğlen gitsin :D
 
Sonuç olarak herkesin tahmin ettiği eşleşmeler geç olsa bile gerçekleşti.Sanji-Queen Zoro-King.Aslında Zoro çatıya çıkmadan bile yapabilirdi bu eşleştirmeyi ama hem Kaido ve Big Mom karşısına 5 süpernovayı çıkartmak istedi hemde bazı karakterlere rol vermek için böyle bir kurgu yapmış.Normalde bu eşleme Kingin Sanjiyi yere yapıştırdığı sahnede başlayabilirdi ama dediğim gibi kurguyu bu yönde ilerletmek istemiş.
 
Marco'nun bu hale gelmesi aslında doğru olan. Bu adamı amiraller tutamadı da değil. Bir oraya bir buraya gittiği için tutamazlar tabii. Hava avantajı da var. Ayrıca hiçbir amiralle de dövüştüğü yoktu normal olarak. Sadece tehlikeli ataklara bloğa gitti. Burada ise 1 sağ kol ve 1 sol kol'u (Belki ikisi de sağ kol) o kadar süre tuttu. Ve oralarda saldıran normal askerler ve ortalığı karıştıran peros da vardı. Güç dengesinin yararına oldu bu. Tabii az çok hasar verse olurdu ama Zoro hasarlı adam mı dövsün Sanji sıfır döverken :)
 
İyi bari en azından Marco mevzusunda tökezlemedi Oda..Marco zirvesinde bir karakter arkadaşlar.Yani ederi sağ kol, daha fazlasını göremeyeceğiz..Belki Luffy'yi falan iyileştirir kalan enerjisinide öyle kullanır yapabileceği max katkıyı yapmış olur..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık