Kid, Big Mom için güçlü kalıyor diye gücünü kıstılarKiller’ın Hawkins’i parçalayacağı belliydi zaten. O yüzden işi zorlaştırmak için böyle bir şeyler eklemiş Oda.
Kid, Big Mom için güçlü kalıyor diye gücünü kıstılarKiller’ın Hawkins’i parçalayacağı belliydi zaten. O yüzden işi zorlaştırmak için böyle bir şeyler eklemiş Oda.
Ya tamam 2 vs 2 olsunda niye Uçan Altılıyı Law'ı bilmem neyi bu böyle bir bölümde öğreniyoruz bırak savassinlar yahu Luffy kk olacakmış unutmuştum o iyi olmuş evet evet hatırlattılar teşekkürler.
Dünyadaki en güçlü birkaç insan demişti sanki, Garp, Roger, WB ve Yonkōlar diye düşündüm. Belki Sengoku ve Sakazuki.Bilmiyorum bana Kaido sadece en güçlülerin yapabileceği bir şey dediği için Akainu, Aokiji, Kizaru gibi isimlerde olur gibi geldi çünkü en güçlüler onlar Yonko ile birlikte.
Sanji kostümü kullandığı zaman bizim buradaki Sanji fanları Nil Karaibraimgil'e dönüşerek "Sanji gücü yetmediğinden kostümü kullandı demeyelim de, Zoro'ya göstermek için kullandı diyelim" der.Dövüşün ilerleyen kısmında sanji mecbur kullanır bence. Şuan basit bir ön karşılama yapmış gibi. Zoro da direk enmayı kullanmamıştır. Yorum yapmak için erken bence
WB, Roger falan öldü. Yani dünyada bunu yapan bir avuç insan varsa zaten dört yonko ve amiral olması lazım. Garp, Sengoku, Ray aktif değil onların yapabilmesi pek bir şey ifade etmez hikayeye.Dünyadaki en güçlü birkaç insan demişti sanki, Garp, Roger, WB ve Yonkōlar diye düşündüm. Belki Sengoku ve Sakazuki.
Zoro 2v1 attı Kaido ile Bigmom'la Roger'dan güçlü dönmüş ?x = Takımsız Sanji>>>Enma'sız Zoro.
Meyvesiz Luffy >>> x
Ölü Roger'dan ?Zoro 2v1 attı Kaido ile Bigmom'la Roger'dan güçlü dönmüş ?